Κούστα: «Ντροπή η εικόνα του Καυτατζογλείου» - Τι είπε για το γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή  «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κριστιάν Κούστα, με τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή να μιλάει για το χθεσινό ντέρμπι (25/10) μεταξύ Ηρακλή και ΠΑΟΚ Β με τον ίδιο να έχει σκοράρει το 2-0 και τη νίκη του «Γηραιού».

Αρχικά ανέφερε: «Είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι με σπασμένη μύτη, είναι το ψυχολογικό θέμα, είχα τρεις ημέρες που έσπασα τη μύτη, ο γιατρός μου το απαγόρευσε αλλά το ρίσκαρα γιατί ένιωθα καλά και ήθελα να παίξω και έπειτα από συνεννόηση με τον κόουτς μπήκα στο γήπεδο».

Προσθέτοντας: «Είναι το πρώτο μου γκολ για φέτος, απέναντι στην ομάδα που ξεκίνησα την καριέρα μου, αλλά τώρα ανήκω στον Ηρακλή και μόνος στόχος είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για τον Ηρακλή: «Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήταν βαρύ το κλίμα και από εδώ και πέρα νομίζω ότι θα μπορούμε να βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τα πράγματα».

Για το Καυτατζόγλειο: «Είναι τεράστιο το θέμα και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και είναι ντροπή να παίζουμε σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.