Κουσουλός: «Θα υπάρξει σκούπα και σε ανώτερα μέλη της ΕΛ.ΑΣ - Την πλήρωσαν τα μικρά ψάρια»

Metrosport Team14 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πολύπειρος αστυνομικός συντάκτης Πέτρος Κουσουλός, μιλώντας για το διπλό φιάσκο της αστυνομίας γύρω από τα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας και τη στυγερή δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη δικογραφία, καθώς έχουν προφυλακιστεί πάνω από 100 άτομα. Το θέμα είναι ότι δεν έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης. Αυτό γεννά διάφορα ερωτήματα.

Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να δούμε τα αποτελέσματα του dna που υπάρχουν ήδη στα εργαστήρια. Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει και το βιντεοληπτικό υλικό. Πάντως, έχουμε μια κωλυσιεργία γύρω από τις αστυνομικές έρευνες.

Εγώ εκτιμώ πως πρόκειται για ένα διπλό φιάσκο της αστυνομίας. Η ανοργανωσιά όσων ήταν σε θέση ευθύνης. Στον γενικό αρχηγό αστυνομίας της Αττικής αλλά και στους δύο προϊστάμενους. Μπορεί να έγιναν πολλές συλλήψεις, όμως δεν έχει βρεθεί ακόμη ο δράστης της δολοφονίας. 

Οι ευθύνες όμως είναι προσωποποιημένες και βαραίνουν όσους ήταν στο κέντρο επιχειρήσεων εκείνο το βράδυ. Όλη η αστυνομική δύναμη πήγε στη Λεωφόρο γιατί πίστευαν πως θα μαζευτούν σε φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Για αυτό δεν υπήρχαν αστυνομικοί να πάνε στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Μάλιστα, στάθηκε και στις καρατομήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Την έχουνε πληρώσει κάποιοι τροχονόμοι. Δεν έχει μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Έχει ξεκινήσει και έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπήρξε αμέλεια από τους ανώτερους. Την έχουν πληρώσει τα μικρά ψάρια, όχι τα μεγαλύτερα. 

Ενδεχομένων να υπάρξει μια σκούπα και σε ανώτερα μέλη της ΕΛΑΣ, όπως ο κ. Μαζιώκας και δύο πρόσωπα στο κέντρο επιχειρήσεων.

Εντός της ημέρας θα κατατεθεί υποστήριξη της κατηγορίας από την ΠΑΕ ΑΕΚ με παράσταση πολιτικής αγωγής, για όλα αυτά που συνέβησαν στην OPAP Arena.

Κατά πληροφορίες λένε ότι υπάρχει ένα βίντεο τη στιγμή που δέχεται τα χτυπήματα ο Μιχάλης. Πρέπει να κρατάμε όμως  μικρό καλάθι, γιατί όπως και στη δίκη του Άλκη Καμπανού θα προσπαθήσουν να μετακυλήσουν ο ένας στον άλλον τις ευθύνες». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.