Κούρτογλου: «Για εμάς η πρόοδος του Ηρακλή είναι μονόδρομος»- Τι αποκάλυψε για το μέλλον του στην ομάδα

Metrosport Team21 Νοεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο υπηρεσιακός προπονητής του Ηρακλή, Θάνος Κούρτογλου, μιλώντας για τη μεγάλη νίκη του «Γηραιού» κόντρα στον Καμπανιακό. Τρεις πολύτιμοι βαθμοί για τους «κυανόλευκους», σε μια ιδιαίτερα ασταθή περίοδο και με τις βαθμολογικές απώλειες να βάζουν δύσκολα στον Ηρακλή. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Ο Ηρακλής έχει περιέλθει σε μια δύσκολη βαθμολογική κατάσταση, αν και είναι πολύ νωρίς για να προδικάζουμε το οτιδήποτε. Εμείς που καλούμαστε να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Για να δώσουμε και χαρά στον πολύπαθο κόσμο του Ηρακλή. Και το αποδείξαμε και με τον Καμπανιακό. 

Για εμάς η πρόοδος της ομάδας είναι μονόδρομος, δεν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Μοναδικός μας στόχος είναι το να βγει ο Ηρακλής από την άσχημη βαθμολογική συγκομιδή και να κάνει καλύτερα βήματα στο μέλλον».

Τέλος, για το δικό του μέλλον στην ομάδα αποκάλυψε πως: «Αυτή τη στιγμή περιμένω να μιλήσω με τη διοίκηση, και εκείνοι καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια να βρούν τηn καλύτερη δυνατή λύση. Είμαστε σε αναμονή, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ό,τι είναι να μάθετε, θα το μάθετε σύντομα και εγώ και εσείς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.