Κουρούπης: «Πεπεισμένοι για την άνοδο», Κάκογλου: Δεν θέλει χαλάρωση

Χρήστος Λιάπης12 Μαΐου 2024


Ο πρόεδρος του ΑΟΚ Παναγιώτης Κουρούπης τόνισε: «Οπως κάθε έτος έτσι και φέτος διοργανώνουμε τουρνουά ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις μας για να χαμογελάσουν και να διασκεδάσουν όλοι μέσα από τον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Θέλουμε να προσφέρουμε ότι καλύτερο στην τοπική κοινωνία και στη νεολαία. Τα καλύτερα έρχονται». Η προσοχή πλέον των ανθρώπων του ΑΟΚ στρέφεται στο παιχνίδι της Κυριακής όπου η πρώτη ομάδα θα υποδεχτεί στις 5μμ την ΑΕ Αμπελοκήπων.

Ο ΑΟΚ έστω και με ισοπαλία κατακτάει το πρωτάθλημα και παίρνει το εισιτήριο της ανόδου στην Α1. Ο πρόεδρος του ΑΟΚ Παναγιώτης Κουρούπης τόνισε: «Είναι ο τελευταίος τελικός μιας σειράς αγώνων. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στην Α1».

Κάκογλου: «Δεν θέλει χαλάρωση»

Ενα βαθμό τουλάχιστον θέλει ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος ώστε να πανηγυρίσει την άνοδο του στην Α1. Ο προπονητής του Κώστας Κάκογλου τόνισε: «Επειδή έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην τελευταία στροφή του Πρωταθλήματος και να πάρουμε τη νίκη και το πρωτάθλημα. Δεν θέλει χαλάρωση. Οποιος χαλαρώσει θα ξεγελαστεί. Κάναμε δύο ήττες που δεν περιμέναμε. Παρόλα αυτά συνεχίσαμε με την ίδια σταθερότητα κάτι που πρέπει να γίνει και στο τελευταίο παιχνίδι ώστε να δικαιωθούμε. Να πω και για τη Νεάπολη. Ηταν αξιοσημείωτη η προσπάθεια της και αν νικούσε την προηγούμενη αγωνιστική θα είχε το προβάδισμα για την άνοδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.