Κούλης Αποστολίδης: «Τα παιδιά είναι το μέλλον, δεν είναι καλό να μην μπαίνουν στην Τούμπα»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Κούλης Αποστολίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την παρουσία του κόσμου στην Τούμπα και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν από την ΠΑΕ για την τόνωση της αγοράς εισιτηρίων.

«Είναι ένα φαινόμενο. Θα μπορούσε να είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τώρα αρχίζει η σεζόν. Δεν είχαμε ντέρμπι στο ξεκίνημα και θα πρέπει να περιμένουμε να προχωρήσει το πρωτάθλημα για να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πέρα από αυτό, όποιες σκέψεις και μέτρα που θα στέκουν, θα βοηθήσουν την αύξηση των φιλάθλων και των νέων παιδιών, που είναι το μέλλον. Θα έλεγα ότι στον χώρο του ποδοσφαίρου όλο αυτό είναι πιο ήπιο από άλλους τομείς της κοινωνίας. Πέρα από την ανταπόδοση του προϊόντος, στο ποδόσφαιρο υπάρχει και συναισθηματική τρέλα. 

Εκείνο το οποίο μετράει, ήταν ότι πριν από το gov.gr τα παιδιά μέχρι 12 ετών έμπαιναν δωρεάν και πρέπει να βρεθεί ξανά μία λύση, γιατί οι νεαροί έχουν τον ενθουσιασμό. Ολες οι υπηρεσίες από πλευράς ΠΑΕ προς τον κόσμο έχουν να κάνουν και με το γήπεδο. Το νέο στάδιο είναι η κατάλληλη λύση.  Σε οποιοδήποτε προϊόν πωλείται είναι και οι υπηρεσίες που παρέχει, το στέγαστρο, οι τουαλέτες, αλλά και ο χώρος προσέγγισης του χώρου.

Εκείνο που με παραξενεύει στην προσέγγιση της ΠΑΕ, αν το εισέπραξα σωστά, είναι αν το έκαναν για την αύξηση των εσόδων από τα εισιτήρια ή αν θέλουν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Δεν είναι καλό να μην μπαίνουν τα παιδιά στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.