Κουλιεράκης στο Metrosport.gr: «Κρατάμε το ότι παλέψαμε όλοι μαζί, έχουμε πολλά κίνητρα κόντρα στην Άϊντραχτ»

Γιώργος Ζαΐρης02 Οκτωβρίου 2023

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήταν από τους διακριθέντες του ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό. Ο τρόπος που ήρθε το τελικό 2-2 άφησε μία πικρία στον νεαρό αμυντικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος μίλησε στο Metrosport.gr και για τον μεγάλο αγώνα με αντίπαλο την Άϊντραχτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μία πολύ καλή προσπάθεια απ' όλη την ομάδα. Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας, στο τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν ξέρω αν είχε λήξει κιόλας... Κρίμα για την προσπάθεια. Αυτό που κρατάμε είναι ότι παλέψαμε όλοι μαζί, σαν ομάδα και συνεχίζουμε».

Για το τι άλλαξε στο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ και κυριάρχησε στο δεύτερο 45λεπτο: «Παίζαμε στην έδρα μίας δυνατής ομάδας, ενός καλού αντιπάλου, οπότε ήταν λογικό να έχουν την κατοχή, να μας πιέσουν. Πήγαμε στα αποδυτήρια με το 1-1 και ξέραμε πως θα πρέπει να βγάλουμε αντίδραση στο β΄ημίχρονο. Δεν γινόταν να συνεχιστεί αυτό. Και αυτό κάναμε, βγήκαμε έξω, προηγήθηκαμε, κυριαρχήσαμε κατά διαστήματα αλλά δυστυχώς το ματς τελείωσε όπως τελείωσε, με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο».

Για το γκολ στο φινάλε: «Σου αφήνει μία πίκρα γιατί είχαμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θα μας γίνει μάθημα για να γίνουμε καλύτεροι και πιο δυνατοί».

Για τη δική του σεζόν φέτος και το γεγονός ότι βγάζει μεγαλύτερη ωριμότητα στο παιχνίδι του: «Με βοηθάει η ομάδα πολύ. Νιώθω και εγώ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Πέρασα πέρσι μία μεταβατική περίοδο. Ένα χρόνο προσαρμογής που μόνο καλό μου έκανε. Έχω μάθει πάρα πολλά, ακόμη μαθαίνω, αλλά νιώθω ότι πατάω καλά στα πόδια μου»

Για το ματς με την Άιντραχτ: «Είναι ένα σημαντικό κίνητρο να μπεις σε μία κατάμεστη Τούμπα, έχοντας απέναντί σου μία τόσο καλή ομάδα. Να μπεις μέσα και γιατί όχι να κερδίσεις... Είναι ένα παιχνίδι που σου δίνει πολλά κίνητρα. Θα μας βοηθήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας για τη συνέχεια στους ομίλους γιατί θέλουμε πολύ την πρόκριση. Οπότε ξεχνάμε αυτό το ματς, βλέπουμε τα λάθη μας, να μάθουμε απ΄αυτά και συνεχίζουμε για ένα πολύ όμορφο και σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όπως αυτό απέναντι στην Άιντραχτ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.