Κουλιεράκης: «Μακάρι να ξαναβάλω τέτοιο γκολ όπως με τη Μάλμε, είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα»

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2024

Για την αλλαγή προπονητή στην Εθνική ομάδα, τα λόγια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, την πρεμιέρα με τη Φινλανδία και το ασύλληπτο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Μάλμε (το τελευταίο του τέρμα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ), μίλησε στην κάμερα της NOVA, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Βόλφσμπουργκ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.  

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής: «Είναι μια νέα αρχή για την Εθνική ομάδα, με έναν καινούργιο προπονητή. Κάθε αλλαγή γίνεται για καλό και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον».

Την ομιλία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Ήταν αλήθεια, είναι πολύ όμορφο να ακούς αυτά τα λόγια. Έτσι είναι οι Έλληνες σαν λαός και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό, να παίξουμε για την Εθνική ομάδα. Με την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα θα φτάσουμε σε μια μεγάλη επιτυχία».

Τον αποκλεισμό από τη Γεωργία και τον στόχο που έχει μπει για την επόμενη διοργάνωση: «Με τη Γεωργία μπορεί να αξίζαμε την πρόκριση, αλλά ίσως δεν ήταν η στιγμή. Ίσως η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη. Μπορεί το Mundial να είναι η στιγμή. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κοιτάμε αρχικά τη Φιναλανδία για το Nations League. Θα αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση με τον καινούργιο προπονητή. Στόχος να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα μας με την Εθνική ομάδα».

Την πρεμιέρα με τη Φινλανδία: «Είναι σημαντικό το πρώτο παιχνίδι. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας και πρέπει να αρχίσουμε με νίκη».

Τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό της Εθνικής: «Είναι σημαντικός ο κόσμος, η Εθνική είναι πάνω από όλα και από ομάδες. Είμαστε ένα, παίζουμε για την πατρίδα και τη χώρα μας. Ο κόσμος μας δίνει μεγάλη ώθηση και θα είμαστε πολύ καλά αν το γήπεδο είναι γεμάτο».

Την αυτοπεποίθηση του μέσα στο γήπεδο: «Αυτό είναι στον άνθρωπο, είναι κάτι που “χτίζεται” και έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου. Υπάρχει πάντα μέτρο, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την Εθνική ομάδα, προκειμένου να πάει μπροστά. Η οικογένεια μου με έχει βοηθήσει πολύ, αλλά και η πίστη στο Θεό».

Το ασύλληπτο γκολ κόντρα στη Μάλμε το οποίο ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Όλα τα γκολ είναι σημαντικά, αλλά εκείνο ήταν ιδιαίτερο. Το έχω δει πολλές φορές, δεν έχω βάλει τόσο όμορφο γκολ. Μακάρι να ξαναβάλω τέτοιο γκολ και χαίρομαι που έχω τις δυνατότητες για να σκοράρω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.