Κουλιεράκης: «Ήταν τιμή μου που βρέθηκα στο αρχικό σχήμα, δεν θα μιλήσω για τον διαιτητή»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2023

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ρωτήθηκε, αλλά δεν σχολίασε τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης της Εθνικής με την Ολλανδία, τονίζοντας ότι το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ήταν τιμή μου που βρέθηκα στο αρχικό σχήμα, σίγουρα θα μου μείνει αυτή η στιγμή στη μνήμη μου. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, χάσαμε το ματς από ένα πέναλτι. Δεν είχαν κλασικές ευκαιρίες οι αντίπαλοι, αλλά και εμείς δεν αξιοποιήσαμε τις δικές μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το πάθος που βγάλαμε.

Δεν θέλω να ασχοληθώ με τον διαιτητή, πήγε τρεις φορές στο VAR, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παρά να το δεχθούμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτά τα παιχνίδια, έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι για τα ματς του Μαΐου».

Ρέτσος: «Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό με τον διαιτητή...»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος στάθηκε στην ενέργεια του διαιτητή να μην πάρει πίσω το πέναλτι των Ολλανδών έπειτα από το on-field review. «Πρώτη φορά βλέπω αυτό το πράγμα, διαιτητής να πηγαίνει να βλέπει το var και να δίνει πέναλτι. Δύο πέναλτι... δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο» τόνισε ο διεθνής αμυντικός.

Για τον αγώνα δήλωσε: «Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα, κάναμε ένα δυνατό παιχνίδι, δείξαμε προσωπικότητα, ψυχή. Χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ ταλαιπωρηθήκαμε από το ταξίδι στην Ιρλανδία, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κι όμως σήμερα ήμασταν δυνατοί, ήμασταν ομάδα, το δείξαμε με τη βοήθεια του κόσμου. Δεν μπορώ να πω ότι μας έλειπε κάτι, με αυτές τις ομάδες παίζεις λίγο διαφορετικά, παίξαμε, δείξαμε και ποιότητα εκτός από τα αμυντικά καθήκοντα.

Εμείς κοιτάμε μπροστά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα, τελείωσε, δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν. Είμαστε χαρούμενοι που δείξαμε αυτό το πρόσωπο, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα πριν από ένα μήνα, κρατάμε τα θετικά, βελτιωνόμαστε και το πιο σημαντικό είναι ότι γινόμαστε όλο και περισσότερο ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.