Κουλιεράκης: «Ήμουν έτοιμος για το επόμενο βήμα» - Η Εθνική Ελλάδος και η Ρεάλ

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2024

Δηλώσεις αναφορικά με την παρουσία του στην Εθνική Ομάδα, το παιχνίδι με αντίπαλο την Αγγλία αλλά και τη μετακόμιση του στη Γερμανία, έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος τόνισε: «Προφανώς η ποιότητα δεν εμφανίστηκε ξαφνικά σε αυτά τα δύο ματς που κάναμε τα καλά αποτελέσματα, Το θέμα και το κλειδί να έρθει κάποιος να σου δώσει την αυτοπεποίθηση και να μας πει ότι μπορούμε να το κάνουμε ως ομάδα».

Για το πώς παρατήρησε το ματς, αφού δεν έπαιξε χθες: «Φάνηκε από τα πρώτα λεπτά για να κερδίσουμε. Είχαμε τη θέληση και την ενέργεια, ήταν ο κόσμος με την ομάδα ένα και είχαμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Εκεί λίγο αγχώθηκα. Στο δεύτερο μέρος μπήκαν και έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει και μετά ήρθαν όλα πολύ καλά».

Για τις πρώτες του μέρες στη Βόλφσμπουργκ: «Η ομάδα εκεί με βοήθησε να προσαρμοστώ, να βρω το σπίτι μου, να βρω τα πατήματά μου. Πέρασε ένας μήνας που γνώριζα τα παιδιά και την ομάδα. Μπορώ να πω ότι πλέον είμαι πολύ καλά εκεί».

Για το πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση να πάει στη Γερμανία: «Ήταν σχετικά εύκολη η απόφαση, αφού ήμουν έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Η Βόλφσμπουργκ με την προσέγγισή της το έκανε πιο εύκολο για εμένα».

Για το γερμανικό πρωτάθλημα και την τακτική του προσέγγιση: «Από τη μικρή μου εμπειρία, είναι διαφορετικό πρωτάθλημα. Είναι ανοικτό ποδόσφαιρο, αλλά είναι σημαντικό να είσαι καλός σε άλλα σημεία του παιχνιδιού. Θα με βοηθήσει πολύ…».

Για την ομάδα που έχει όνειρο να παίξει: «Δεν θα ήταν η Ρεάλ…; Υπάρχουν πολύ μεγάλα κλαμπ, αλλά η Ρεάλ είναι το κάτι άλλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.