Κουλιεράκης: «Είμαστε ο ορισμός της ομάδας, με προβλήματα με απουσίες, αλλά όλοι εκεί»

Γιώργος Ζαΐρης25 Αυγούστου 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ

Ένας από τους σημαντικούς παράγοντες της εκτός έδρας νίκης του ΠΑΟΚ στο Εδιμβούργο με αντίπαλο τη Χαρτς, ήταν ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με σημαντικές μονομαχίες, πάθος και δυνατά χτυπήματα, έμεινε όρθιος σε μία έδρα η οποία όπως χαρακτηριστικά λέει «Σε εμπνέει να παίζεις σε τέτοια γήπεδα, ήταν ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Για αυτό ήμασταν και πάρα πολύ καλοί στο γήπεδο».

Ο ίδιος μετά το πέρας της αναμέτρησης μίλησε στο Metrosport.gr και στον Γιώργο Ζαΐρη, αναλύοντας τον τρόπο που ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πήραν τη νίκη, το πως βίωσε τη στιγμή που τον αποδοκίμαζε το γήπεδο, ενώ ειδική μνεία έκανε στο ''μέταλλο'' που έβγαλαν όλοι στον αγωνιστικό χώρο.

Αρχικά για το παιχνίδι  και τον τρόπο που έπαιζε η Χαρτς, ανέφερε: «Σίγουρα ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε με την ανατροπή απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε τελείως διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου από ότι έχουμε συνηθίσει ωστόσο η ομάδα προσαρμόστηκε και παλέψαμε όλοι μαζί , σαν οικογένεια, ήταν τρομερό. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που μας δυναμώνει και μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Για το πως βίωσε τις στιγμές που τον αποδοκίμαζε το γήπεδο όντας τραυματίας αλλά και για το πάθος που έβγαλε εντός αγωνιστικού χώρου: «Ήταν πρωτόγνωρο για εμένα να με αποδοκιμάζει ένα γήπεδο ενώ είχα τραυματιστεί αλλά συνέχισα και ήμουν καλά, δεν με επηρέασε. Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι και όλα αυτά τα παιχνίδια, αν δεν τα ζήσεις ξεχωριστά δεν κερδίζεις όλη αυτή την εμπειρία με όλη την ομάδα να το ζει, παλέψαμε».

Αναφορικά με τον αγώνα ρεβάνς και το τι περιμένει, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός σημείωσε: «Δεν έχει κριθεί τίποτα, θα είμαστε στην Τούμπα με τους οπαδούς μας δίπλα μας και θα έχουμε άλλη αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο όπου θα μπορούμε να κυριαρχήσουμε. Θα πρέπει να το δούμε όπως και εδώ, ο αντίπαλος δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι στον τρόπο παιχνιδιού του. Εμείς θα παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε ωστόσο προέχει το παιχνίδι της Κυριακής που είναι το ίδιο σημαντικό για εμάς».

Ο ΠΑΟΚ ευτύχισε να βρει γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης και αυτό είχε τη δική του σημασία όπως τονίζει ο νεαρός στόπερ: «Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό ότι ήρθε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης καθώς δεν πρόλαβε να μας επηρεάσει κάτι , αν και πιστεύω ότι και αλλιώς θα είχαμε βρει το γκολ της ισοφάρισης γιατί ήμασταν πολύ οργανωμένοι».

Όσο για το ''μέταλλο'' που βγάζουν στο γήπεδο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, ανέφερε: «Φαίνεται ότι είμαστε ο ορισμός της ομάδας, με προβλήματα με απουσίες, αλλά ήμαστε όλοι εκεί. Τα παιδιά που μπήκαν και εμείς που παίξαμε αλλά και όσοι ήταν στην αποστολή παλέψαμε για τη νίκη».

Όσο για το αν ήταν κόκκινη το δυνατό μαρκάρισμα που τον έκανε να ματώσει, ήταν κατηγορηματικός: «Ήταν 100%, τώρα στη Σκωτία δεν ξέρω τι δίνουν. Τρώμε πολύ χτύπημα , αλλά τι να κάνουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.