Κουλιεράκης: «Ανυπομονώ για τον πρώτο μου αγώνα»

Γιώργος Ζαΐρης13 Σεπτεμβρίου 2024

Αύριο στις 16:30 ο Κώστας Κουλιεράκης θα εμφανιστεί με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ μπροστά στο κοινό της αφού η νέα του ομάδα θα αγωνιστεί απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Την ομάδα που κέρδισε δυο φορές με την ασπρόμαυρη φανέλα την περασμένη αγωνιστική σεζόν στο Conference League και την ομάδα που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να τον αποκτήσει. 

Ο Κουλιεράκης παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας και αρχικά ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται τώρα που ενσωματώθηκε σε αυτή: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι επιτέλους εδώ. Τώρα έχω κάνει τις πρώτες προπονήσεις με την ομάδα. Η ομάδα με καλωσόρισε και ένιωσα πολύ αποδεκτός. Ανυπομονώ να ξεκινήσω με την ομάδα». 

 - Ήταν πιο δύσκολο να αποχαιρετήσεις την πατρίδα σου την Ελλάδα παρά να φύγεις από τα Χανιά;

 «Μου ήταν πιο δύσκολο να φύγω από τα Χανιά γιατί ήμουν πολύ μικρός τότε, αλλά ήξερα ότι ακολουθούσα το όνειρό μου από εκείνη τη στιγμή. Έτσι, δεν ήταν πολύ δύσκολο. Ούτε τώρα, γιατί συνεχίζω να κυνηγάω αυτά τα όνειρα και ξέρω ότι θέλω να είμαι εδώ. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για μένα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να πετύχω γκολ».

 - Υπάρχουν ήδη σχέδια να σε επισκεφτεί η οικογένειά σου εδώ στο Βόλφσμπουργκ;

«Είναι μαζί μου αυτή τη στιγμή! Μένουν για λίγο πριν επιστρέψουν στην Κρήτη και μετά θα συνεχίσουν να με επισκέπτονται στο Βόλφσμπουργκ σε τακτική βάση».

- Υπάρχει κάτι που τράβηξε αμέσως την προσοχή σου στο Βόλφσμπουργκ;

 «Το γήπεδο! Μόλις είδα το Volkswagen Arena, σκέφτηκα: «Ωραίο γήπεδο, θα παίξω εκεί σύντομα».

 - Τι περιμένεις από το πρώτο σου παιχνίδι στο Volkswagen Arena;

«Ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι για το VfL. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα γίνει αυτό, αλλά όταν έρθει η στιγμή θα είμαι έτοιμος. Ανυπομονώ και είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί θα είναι μαζί μας και θα μας στηρίξουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.