Κουλιεράκης: «Λιβάγια ο δυσκολότερος επιθετικός που αντιμετώπισα» - Τι είπε για το γκολ απέναντι στη Μάλμε

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Στην διαδικτυακή εκπομπή του Πάμε Στοίχημα φιλοξενήθηκε ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ και νυν της Βόλφσμπουργκ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με τον κρητικό στόπερ να μιλάει αναφορικά με τη σημασία του πανηγυρισμού του αλλά και τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει.

Τι συμβολίζει ο πανηγυρισμός σου; «Πρέπει να το αποκαλύψω; Θα πω μόνο αυτό, ''0''».

Ποιος είναι ο δυσκολότερος επιθετικός που έχεις αντιμετωπίσει σε Ελλάδα και εξωτερικό; «Αυτός που με είχε δυσκολέψει περισσότερο ήταν ο Λιβάγια στο Χάιντουκ Σπλιτ - ΠΑΟΚ στην Κροατία, ήταν απίστευτος σε εκείνο το παιχνίδι».

Πως διαχειριζόσουν την ψυχολογία σου στα πρώτα σου παιχνίδια όντας βασικός στα 18 σου; «Είχα και εγώ θέμα με το άγχος στην αρχή όταν έπαιζα στους αγώνες, αλλά έμαθα να το διαχειρίζομαι και από τότε δεν έχω κανένα θέμα κάτι που φαίνεται νομίζω».

Πως σου ήρθε να εκτελέσεις από τόσο μεγάλη απόσταση στο ΠΑΟΚ - Μάλμε και τα συναισθήματα σου: «Γενικά εμπιστεύομαι το πόδι μου, το έχω δοκιμάσει ξανά το πόδι μου, άλλες φορές έβρισκα εστία και το έβγαζαν οι τερματοφύλακες, άλλες φορές στην κερκίδα. Εκείνη τη στιγμή το ένιωσα, το είδα ότι ήταν για εμένα , ήταν ένα φανταστικό γκολ και γέμισα χαρά που το πέτυχα».

Δείτε εδώ το βίντεο

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.