Κουλακιώτης: «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια»

Metrosport Team28 Μαΐου 2024

Ο Γιώργος Κουλακιώτης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον άθλο της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ και την παραμονή του Βιεϊρίνια.

«Το κλίμα είναι πολύ καλό μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το έβλεπα και στην Βέροια ότι όλοι είναι με το χαμόγελο στο πρόσωπο. Κάθε τίτλος έχει ξεχωριστή αξία. Θεωρώ ότι ήταν ένα δύσκολο σενάριο η κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως, έγιναν όλα τόσο ιδανικά που η χαρά ήταν διπλάσια» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαι χαμηλών τόνων και δεν περιαυτολογώ, αλλά σήμερα θα το κάνω. Είχα πει ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στον τίτλο πριν τα συνεχόμενα ντέρμπι. Είχα αναφέρει ότι θα τα κερδίσει και θα παίξει τον τίτλο στο «Κλ. Βικελίδης». Όπως και έγινε».

Για την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ σχολίασε: «Ο επόμενος στόχος θα είναι αυτός. Έχω εμπιστοσύνη στη νοοτροπία του Λουτσέσκου, θεωρώ, όμως, ότι ακόμη είναι νωρίς για να πούμε κάτι. Οι μεταγραφικές κινήσεις και οι αποδεσμεύσεις ή αν φύγουν Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης θα παίξουν ρόλο. 

Οι αλλαγές θα πρέπει να είναι λίγες, σε θέσεις που πονούσε η ομάδα όλη την χρονιά, όπως του σέντερ φορ. Αλλά ο Λουτσέσκου έδειξε ότι με την δουλειά του μπορεί να πετύχει πολλά. Είδαμε ότι στη φυσική κατάσταση ο ΠΑΟΚ ήταν εκπληκτικός, αν εξαιρεθούν κάποια παιχνίδια. Είμαστε αισιόδοξοι και με τις κινήσεις που θα γίνουν, ότι θα πάει ένα βήμα πιο πάνω». 

Για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση σημείωσε: «Πρέπει να μείνει ο Βιεϊρίνια μέσα στα αποδυτήρια, σαν ποδοσφαιριστής. Είναι πολύ έμπειρος, θεωρώ ότι καλύτερα θα είναι να παραμείνει σαν παίκτης και αργότερα σαν γενικός αρχηγός. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι τα αποδυτήρια, πολύ βασικό. Είναι και για την ιστορία του ΠΑΟΚ σημαντικός ο Βιεϊρίνια. Το πρώτο που πρέπει να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης είναι να ανανεώσει σαν παίκτη τον Βιεϊρίνια. Εχουμε εμπιστοσύνη τον Λουτσέσκου και όλα θα γίνουν όπως πρέπει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.