Κουλακιώτης: «Θα επέλεγα Λόβρεν στα στόπερ, ξέρει το παιχνίδι του Λουτσέσκου ο Μπράντον»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κουλακιώτης, με τον βετεράνο στόπερ του ΠΑΟΚ να σκιαγραφεί το ντέρμπι Δικεφάλων (20/10, 20:30, Metropolis 95.5, Metrosport.gr, COSMOTE SPORT 1 HD), επιλέγοντας το κεντρικό δίδυμο στόπερ για την ''OPAP Arena'' ενώ έκανε ειδική μνεία στον Μπράντον Τόμας.

Αρχικά ανέφερε για τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι η διακοπή ήταν σημαντική για τον ΠΑΟΚ, κυρίως για να συμμαζευτούν τα πράγματα στο εσωτερικό, τις δηλώσεις που έγιναν. Όποιος και να παίξει δίπλα στον Κεντζιόρα είναι κατάλληλος, ο Λόβρεν έχει την εμπειρία, ο Μιχαηλίδης έκανε κάποια λάθη που ενδεχομένως να του έχουν στοιχίσει τη θέση του βασικού. Ο Λόβρεν μπορεί με την εμπειρία του να παίξει είτε ως δεξιός στόπερ είτε ως αριστερός, δεν νομίζω ένας παίκτης με τέτοιες παραστάσεις να μην νταπεξέλθει».

Για το δίδυμο στόπερ, τόνισε: «Λόγω εμπειρίας σε ένα τέτοιο ντέρμπι θα έβαζα τον Λόβρεν, ο κόουτς Λουτσέσκου στα χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο δείχνει ότι εμπιστεύεται τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές , οπότε έτσι πιστεύω ότι θα κάνει».

Ενώ για τον Μπράντον: «Πάρα πολύ καλός, τον χρειάζεται η ομάδα καθώς φάνηκε η απώλεια του. Είναι ένας παίκτης που μπορεί και ξέρει τι θέλει από αυτόν ο Λουτσέκσου, πιέζει εξαιρετικά τον αντίπαλο, αν κάνει ένα κλικ βελτίωσης και στο γκολ θα είναι ο ιδανικός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.