Κουλακιώτης: «Προτιμώ Μιχαηλίδη από Κόλεϊ-Αισθητή η απουσία του Κουλιεράκη»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής, Γιώργος Κουλακιώτης, μιλώντας για την άμυνα του ΠΑΟΚ από προσωπική εμπειρία, αφού και ο ίδιος αγωνιζόταν σε αυτή την θέση. Μεταξύ άλλων, πήρε θέση στο δίλλημα «Κόλει ή Μιχαηλίδης», ενώ στάθηκε και στην απουσία του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: 

Αρχικά, για το δίλημμα ανάμεσα σε Μιχαηλίδη και Κόλει, προτίμησε τον Έλληνα αμυντικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Δύσκολη ερώτηση με δύσκολη απάντηση. Και οι δύο είναι πολύ καλοί αμυντικοί, ο ένας στα αριστερά και ο άλλος στο δεξιά.

Ο υγιής ανταγωνισμός είναι υπέρ της ομάδας αλλά και υπέρ των ποδοσφαιριστών. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ καλό και γεμάτο ρόστερ. Θα πρέπει να είναι οι καλύτεροι, όποιοι δηλαδή κληθούν και να παίξουν, είναι υπέρ της ομάδας αυτό.

Ψηφίζω όμως ελληνικά και θα πω Μιχαηλίδη. Γιατί η χρησιμοποίηση Ελλήνων είναι μικρή και πρέπει να το αλλάξουμε. Ο σχηματισμός της ομάδας βέβαια κρίνεται και από τον αντίπαλο. Με έναν γρήγορο ο επιθετικός θα πρέπει να παίζει ο Μιχαηλίδης, αν είναι δυνατός χρειάζεται ένας σαν τον Κόλεϊ, θα ήταν καλύτερο. 

Ο Μιχαηλίδης είναι καλύτερος σε επιθετικό κομμάτι, ο Κόλεϊ είναι καλύτερος στο δυνατό και ψηλό παιχνίδι. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους, από εκεί και πέρα αποφασίζει ο Λουτσέσκου».

Για το πως βλέπει φέτος τον ΠΑΟΚ: «Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Άρη, είμαστε πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατό και γεμάτο ρόστερ. Έτσι, το ροτέισον θα λύνει τα χέρια του Λουτσέσκου. Σιγά σιγά θα μπούνε στο κλίμα και οι νέοι, θα δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Έχει πάρα πολλές επιλογές ο Λουτσέσκου».

Για το αν είναι αισθητή η απουσία του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη

«Νομίζω πως ναι, ο Κουλιεράκης ήταν από τους καλύτερους, ειδικά τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Είναι ένας αναντικατάστατος αμυντικός με πολλές συμμετοχές και έχει βελτιωθεί πολύ. Η 11άδα ξεκινούσε από αυτόν. 

Ήταν πολύ σταθερός, έκοβε, προωθούσε τη μπάλα. Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες και σίγουρα η απουσία του είναι αισθητή».

Τέλος, για το αν η ήττα από τον Άρη επηρεάσει το παιχνίδι με την Στεάουα: «Δεν νομίζω, γιατί ο Λουτσέσκου έχει αποδείξει ότι μπορεί να βγάλει άλλο πρόσωπο η ομάδα μετά τα στραβά αποτελέσματα. Ελέγχει τους ποδοσφαιριστές και την ψυχολογία τους, ώστε να μπούνε δυνατά και να κερδίσουν το παιχνίδι. Το έχει αποδείξει σε πολλά παιχνίδια και θα το κάνει και τώρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.