Κουλακιώτης: «Δεν βγάζεις όλη τη χρονιά με τρία στόπερ- Έχει αστάθεια ο Κοτάρσκι»

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος κεντρικός αμυντικός, Γιώργος Κουλακιώτης, μιλώντας για την ενίσχυση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ στην άμυνά του, ειδικά μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη αλλά και το ναυάγιο στο οποίο οδηγήθηκε η περίπτωση του Παντελή Χατζηδιάκου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Υπάρχει ένα θεματάκι γιατί κανονικά θα έπρεπε να έχει κλειδωθεί και η 4η θέση, να έχει η ομάδα δηλαδή 4 στόπερ ώστε να γίνεται σωστά το ροτέισον σωστά και να μην επιβαρύνεται κάποιος παίζοντας συνεχόμενα παιχνίδια. Θα έπρεπε να υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις, αφού ο Χατζηδιάκος αποφάσισε να μην έρθει. Σίγουρα θα καλυφθεί αυτή η θέση με έναν παίκτη.

 Ήρθε και ο Κόλει αλλά δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστεί και σε τι κατάσταση θα είναι. Έχουμε όμως δύο στόπερ, και τον Κεντζιόρα και τον Μιχαηλίδη, που με τα παιχνίδια δείχνουν ότι δένουν. Βέβαια υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι και στην άμυνα, και στον Κοτάρσκι που έχει μια αστάθεια. Όμως νομίζω πως παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνονται καλύτερα. Η διακοπή θα είναι πολύ θετική, γιατί θα δουλέψει μαζί όλη η ομάδα και να δέσουν πιο πολύ οι παίκτες.

Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ έδειξε ένα πρόσωπο όχι και πάρα πολύ καλό, κυρίως αμυντικά, όμως τα αποτελέσματα αν εξαιρέσουμε τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι πολύ καλά μέχρι τώρα. 

Σε κάθε περίπτωση όμως, όλη τη χρονιά δεν την βγάζεις με τρία στόπερ. Δεν θα το ρισκάρει ο Λουτσέσκου να μην πάρει 4ο στόπερ, να κάνει αλχημείες βάζοντας κάποιον άλλο σε αυτή την θέση. Είμαι σίγουρος ότι θα πάρει άλλον ένα στόπερ. 

Δεν νομίζω ότι θα μείνει έτσι η τριάδα, θα γίνει τετράδα. Από εκεί και πέρα υπάρχει απεριόριστη εμπιστοσύνη σε Κεντζιόρα και Μιχαηλίδη, περιμένουμε και τον Κόλει να δούμε σε τι κατάσταση είναι, και είναι και ο Θυμιάνης από πίσω. Αν πάρει ακόμη έναν είμαστε πολύ καλά.

Ένας τέτοιο στυλ παίκτη, σαν του Χατζηδιάκου ή και του Κεντζιόρα, αυτό θέλει ο Λουτσέσκου, ακόμη έναν σταθερό παίκτη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.