Κουλακιώτης: «Με 1-2 πινελιές ο ΠΑΟΚ θα κάνει το επόμενο βήμα - Μεγάλη ευκαιρία φέτος το Champions League»

Metrosport Team11 Ιουλίου 2024

Για τον προβληματισμό που υπάρχει μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες του ΠΑΟΚ στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, την μεταγραφική ενίσχυση, αλλά και για την μεγάλη ευκαιρία του Δικεφάλου να μπει στους ομίλους του Champions League, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο Γιώργος Κουλακιώτης. 

«Το πρώτο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας είδαμε έναν ΠΑΟΚ από εκεί που σταμάτησε. Ήταν φρέσκος, πέτυχε δύο γκολ και έβγαλε αρκετές φάσεις. Στα άλλα δύο φιλικά, ο ΠΑΟΚ δεν είχε την ίδια εικόνα. Βαριά πόδια και λάθη έφεραν τις ήττες από Χιμπέρνιαν και Γκενκ αντίστοιχα. Ήττες που δεν πρέπει να προβληματίζουν γιατί μιλάμε για φιλικά παιχνίδια. Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ έδειξε κάποιες αδυναμίες, αλλά έχει όλο τον χρόνο για να τις διορθώσει και να παρουσιαστεί πανέτοιμος στα επίσημα παιχνίδια». 

Για το δίδυμο Μεϊτέ-Καμαρά:

«Όταν ο Μεϊτέ έπαιζε πιο μπροστά μου άρεσε περισσότερο γιατί είναι ένας παίκτης που κρατάει την μπάλα, έχει το σουτ, και γενικώς βοηθάει στην κυκλοφορία. 

Όσον αφορά τον Καμαρά, είναι πιο επιθετικός παίκτης και εφόσον βρεθεί η φόρμουλα με τον Μεϊτέ θα πρέπει ένας από τους δύο να παίζει πιο πίσω και να βοηθάει στην άμυνα».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ανέβηκε σκαλοπάτι κι αυτό το έχουν καταλάβει όλοι στον οργανισμό του `κι αφού έχει ανέβει σκαλί, θα πρέπει να γίνουν κινήσεις για να γίνει ακόμα καλύτερος. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν σέντερ φορ γιατί φέτος έχει μεγάλη ευκαιρία να μπει στους ομίλους του Champions League. Ο ΠΑΟΚ έχει έτοιμη ομάδα, διαθέτει καλό ρόστερ και με 1-2 πινελιές θα κάνει το επόμενο βήμα». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.