Κουλακιώτης: «Η ΑΕΚ θα ψάξει αντίδραση, ο ΠΑΟΚ είναι εκπληκτικός στην αντεπίθεση»

Metrosport Team30 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλακιώτης, και μίλησε για το ντέρμπι των Δικεφάλων που διεξάγεται σήμερα (30/10) στην OPAP Arena.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Λογικά θα κάνει αλλαγές ο Λουτσέσκου λόγω και του παιχνιδιού της Πέμπτης, η άμυνα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένη μετά τα δύο γκολ που δεχθήκαμε από την Αμπερντίν. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια γεμάτη έδρα και η ΑΕΚ θα ψάξει αντίδραση. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, πιστεύω πως θα βρουν δίχτυα και οι δύο. μετά το τρομερό διπλό στη Σκωτία ο ΠΑΟΚ έχει την ψυχολογία με το μέρος του, θα μπει πολλά δυνατά, έχει παίκτες με προσωπικότητα και ακόμη και αλλαγές να γίνουν, ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. 

Πιστεύω πως θα είναι πιο συγκρατημένες οι δύο ομάδες και θα προσπαθήσουν πρώτα να μην χάσουν. Εγώ πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίξει έξυπνα, είναι εκπληκτικός στην αντεπίθεση και μπορεί να κάνει τη ζημιά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.