Κουλακιώτης: «Έδειξε αναντικατάστατος ο Κουλιεράκης για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team21 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κουλακιώτης, με τον παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ να μιλάει για τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ, τονίζοντας, «Όσο περνούσε ο καιρός έδειχνε τις πραγματικές του δυνατότητες, είχε μία ψυχολογία και μία αυτοπεποίθηση , φάνηκε και στο γκολ που πέτυχε με τη Μάλμε, αξίζοντας μία ευκαιρία για ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Βάσει της απόδοσης του Κουλιεράκη , μπορούσε να πάρει και περισσότερα χρήματα , αλλά ενδεχομένως να ήταν ρίσκο να κρατήσει τον παίκτη και να μην τον πουλήσει τώρα».

Και πρόσθεσε:

 «Οι Γερμανοί έχουν απλώσει τα δίχτυα τους στους Έλληνες ποδοσφαιριστές και ήταν πολλοί καλοί όσοι είχαν πάει, έχει δείξει την αξία του και περιμένω να είναι ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πέρα από τα γκολ που έχει βάλει , είχε μία πολύ καλή παρουσία στον ΠΑΟΚ, μπορούσε να μεταφέρει τη μπάλα σωστά, με μακρινή πάσα, κατεβάζοντας όμορφα τη μπάλα από την άμυνα».

Επίσης, ο Κουλακιώτης τόνισε:

 «Για τον ΠΑΟΚ είναι αγωνιστική απώλεια, έδειξε ότι είναι αναντικατάστατος και βοήθησε τα μέγιστα στην πορεία του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, είναι ένα βήμα παραπάνω για το παιδί και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να του ευχηθούμε τα καλύτερα».

Για τον Δικέφαλο σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ καλό επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά με γρήγορους αντιπάλους είναι ρίσκο, όταν έχεις απέναντι σου γρήγορους αντιπάλους. Φάνηκε να έχει μία αστάθεια με τον Κοτάρσκι, αλλά και με τους δύο στόπερ, ενώ χρειάζεται μία ιδιαίτερη προσοχή στα δύο χαφ που πρέπει να ανακόψουν την επίθεση του αντιπάλου πριν φτάσουν εκεί».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Ο σχεδιασμός κάθε ομάδας, όχι μόνο του ΠΑΟΚ γίνεται στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς και την αρχή της επόμενης. Στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι αργούμε λίγο, ενδεχομένως να έπρεπε να τρέξει νωρίτερα ο σχεδιασμός και φυσιολογικά θα έπρεπε να ήταν όλοι στην προετοιμασία περιμένοντας 1-2 ευκαιρίες για να κλείσει το ρόστερ».

Ενώ πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι και θα βοηθήσει η πρόκριση , χρειάζεται αποτελέσματα και ρυθμό η ομάδα για να κερδίσει έτσι χρόνο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.