Κουκούτσης: «Τεράστιο αυτό που έχουν πετύχει τα παιδιά για την κοινωνία του Φιλύρου, νιώθω ευλογημένος»

Δημήτρης Καλαϊτζής11 Απριλίου 2024

Με...παραμύθι μοιάζει η φετινή πορεία της Κ14 της ΑΕ Φιλύρου. Η ομάδα του Χρήστου Κουκούτση κόντρα στα προγνωστικά έχει καταφέρει να προκριθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος Υποδομών της ΕΠΣΜ, όπου θα αντιμετωπίσει τους Μπέμπηδες 2000 (2). 

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους και δείχνουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε αυτά τα παιδιά από τον παιδαγωγό, δάσκαλο και προπονητή, Χρήστο Κουκούτση, ο οποίος έβαλε το λιθαράκι του ώστε αυτά τα παιδιά να πιστέψουν στο όνειρο και να το φτάσουν μέχρι τέλους. 

Ο προπονητής της Κ14 της ΑΕ Φιλύρου, Χρήστος Κουκούτσης, μιλώντας στο metrosport.gr εξέφρασε την περηφάνεια του για την φετινή τρομερή πορεία του τμήματός του. 

''Η μέχρι τώρα πορεία του Φιλύρου ήρθε μέσα από την σκληρή δουλειά των παιδιών. Τα παιδιά αυτά δουλεύουν από τις 21 Αυγούστου όπου πραγματοποίησαν ένα στάδιο προετοιμασίας επτά ημερών στο Ελατοχώρι Κατερίνης, προπονούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα και όπως και να το δούμε είναι πραγματικά τεράστιο αυτό που έχουν πετύχει τα παιδιά αυτά για μία κοινωνία όπως το Φίλυρο. Με 17 παιδιά στο τμήμα εκ των οποίων οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι μικρότερης ηλικίας (2011). Προσπαθούμε να αντιληφθούμε το μέγεθος αυτής της διαδρομής. Ότι και να γίνει από εδώ και πέρα η χρονιά είναι πετυχημένη. Ευχαριστώ το Θεό που προπονώ αυτά τα παιδιά που αγαπούν το άθλημα, είναι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και χαρακτήρες και χαίρονται αυτό που κάνουν. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να τους περάσω το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Μέσα από το πλάνο και την δουλειά που έχει γίνει ήρθαν τα αποτελέσματα κι γι΄ αυτό είμαστε διπλά χαρούμενοι. Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΑΕ Φιλύρου που μου έδωσε την ευκαιρία να μεγαλώνω ποδοσφαιρικά με αυτά τα παιδιά και να μαθαίνω πράγματα. Πραγματικά μόνο συγκίνηση και περηφάνεια νιώθω γι΄ αυτά τα παιδιά. Τα παιδιά είναι οι απόλυτοι οι πρωταγωνιστές. Τα παιδιά έδιναν το τέμπο και τον ρυθμό όλη την χρονιά και επαναλαμβάνω ότι τα παιδιά είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Επίσης, εκεί που θέλω να σταθώ για τη φετινή χρονιά είναι η προσωπική εργασία των γονιών. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη βοήθειά τους σε ότι χρειάστηκε το τμήμα μας''. 


 

Η πορεία μέχρι την τετράδα

Η Κ14 της ΑΕ Φιλύρου για να φτάσει μέχρι την τετράδα χρειάστηκε να αποδράσει με διπλό από το Σταυρό που ήταν αρκετό ώστε να της δώσει τη δεύτερη θέση στη φάση των ομίλων και να πάρει την πρόκριση στη φάση των ''16''. Εκεί, κληρώθηκε με τον Άγιο Νικόλαο Θέρμης. Η ομάδα του Χρήστου Κουκούτση αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή στην επανάληψη και να πάρει τη νίκη με 3-1 επί του Αγίου Νικολάου Θέρμης στο γήπεδο του Φιλύρου. Με ήρωα τον Μπέζα στη διαδικασία των πέναλτι η Κ14 της ΑΕ Φιλύρου νίκησε με 6-5 τον Άγιο Νικόλαο στη Μίκρα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Πρωταθλήματος Υποδομών της ΕΠΣΜ, οπου έπεσε πανω σε έναν γνώριμο αντίπαλο από τη φάση των ομίλων και δεν ήταν άλλος από τον Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου. 




Στο πρώτο παιχνίδι η Κ14 της ΑΕ Φιλύρου νίκησε 1-0 χάρη στο τέρμα του Σταθόπουλου, ενώ στον επαναληπτικό έμεινε στο 2-2 και με συνολικό σκορ 3-2 προκρίθηκε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος Υποδομών της ΕΠΣΜ, όπου θα αντιμετωπίσει τους Μπέμπηδες 2000 (2).  




Το ρόστερ

1. Μπέζας Νικόλαος

2. Πνευματικάκης Άγγελος

3. Ελευθεριάδης Παύλος

4. Παπανικολάου Γεώργιος

5. Σπυριάδης Νικόλαος

6. Νικολαΐδης Απόστολος

7. Χρυσοχοΐδης Νικόλαος

8. Βραμπάκης Σωτήριος

9. Κουκούτσης Αντώνης

10. Σταθόπουλος Νικόλαος

11. Πνευματικάκης Κωνσταντίνος

12. Ζλάτος Ιωάννης

13. Καζαμπάκας Κωνσταντίνος

14. Δημητριάδης Ιωάννης

15. Καρτσακλής Παναγιώτης

16. Τσιάρας Θεόδωρος

17. Παλάσκας Άγγελος

Προπονητής: Χρήστος Κουκούτσης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.