Κουιρουκίδης: «Θα ήταν απίστευτο ένα γκολ στο Καραϊσκάκης»

Metrosport Team15 Ιουνίου 2023

Ακόμη ένας πρωταγωνιστής της Κηφισιάς, ο Μιχάλης Κουιρουκίδης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την άνοδο της ομάδας του στην Super League 1 και όχι μόνο. 

«Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα συνεχίσω, τελειώνει το συμβόλαιό μου. Υπήρξε μία επικοινωνία μέσα στην χρονιά, αλλά ακόμη δεν μπήκαμε σε κάτι επίσημο. Η πρόθεση είναι θετική, αλλά περιμένουμε να δούμε. Είχα 12 γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ολη την χρονιά ήμουν σίγουρος ότι θα καταφέρουμε, αλλά και συγκρατημένα αισιόδοξος. Κάθε φορά περίμενα την επόμενη αγωνιστική. Ακόμη και όταν υπήρχε κλίμα ευφορίας ήμουν συγκρατημένος.»

Για το χαμένο πέναλτι απέναντι στην Καλαμάτα: «Υπήρξε λίγο παραπάνω στρες εκεί, βιάστηκα. Θέλει ψυχραιμία, όπως είχα σε άλλα πέναλτι στη μέση της χρονιάς. Ευτυχώς μετά το έβαλε ο Βαφέας. Η πιο κομβική νίκη ήταν μέσα στην Παναχαϊκή γιατί η ομάδα είχε μία περίοδο που δεν έπαιζε καλά. Είχε άγχος κάποιες αγωνιστικές και αυτή η νίκη σε μία δύσκολη έδρα μας ξεκόλλησε.»

Για τις έδρες που ονειρεύεται να αγωνιστεί: «Θα ήθελα να παίξω στη Λεωφόρο, στο Κλ. Βικελίδης, στις Σέρρες, σε έδρες που δεν έχω παίξει. Στην Τούμπα έχω βρεθεί ως θεατής.»

Για τον στόπερ που τον δυσκόλεψε: «Ο Μουκουντί ήταν πολύ δυνατός στόπερ. Δεν σκέφτομαι μόνο τις μεγάλες ομάδες. Σκέφτομαι και την Λαμία που σώθηκε τελευταία αγωνιστική ακόμη, θα ήθελα να αγωνιστεί και απέναντι σε αυτούς τους στόπερ. Ενα γκολ στο Γ. Καραϊσκάκης θα ήταν κάτι το απίστευτο.

Θεωρώ ότι μπορεί η ομάδα να σταθεί στην μεγάλη κατηγορία. Αν δούμε τα ματς απέναντι σε ΟΦΗ και ΑΕΚ, έπαιξε καλά. Με κάποιες ποιοτικές προσθήκες, βέβαια, δεν γίνεται να πάμε ακριβώς οι ίδιοι. Η ομάδα στηρίχθηκε στο κίνητρο και στην ομοιογένεια και πιστεύω θα είμαστε ανταγωνιστικοί.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.