Κούγιας: «Το παιχνίδι θα επαναληφθεί από το σημείο που διεκόπη»- Τι είπε στον Μονεμβασιώτη για Ηρακλή, πυρά κατά Κασσελάκη

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έγκριτος νομικός και ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, κάνοντας τη δική του πρόβλεψη για την απόφαση που θα προκύψει από τις δικαστικές αίθουσες αναφορικά με τη συνέχεια του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Παράλληλα, σχολίασε την εν δυνάμει ενασχόληση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη με τον Ηρακλή αλλά και το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά, για τη διακοπή στο ντέρμπι «αιωνίων», ο ίδιος ξεκαθάρισε πως: «Είμαι απόλυτος σε αυτό που θα πω, το παιχνίδι θα επαναληφθεί από το σημείο που διεκόπη. Αυτό οφείλεται στο φύλλο αγώνα και στην έκθεση του γιατρού. Γιατί δεν αποδίδει υπαιτιότητα ούτε για την περίπτωση του να είναι υπαίτιος ο Ολυμπιακός επειδή τραυματίστηκε παίκτης του Παναθηναϊκού από οπαδό του ούτε  γιατί ο Παναθηναϊκός από την άλλη πλευρά δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι διεκόπη εξαιτίας του. 

Ο διαιτητής του αγώνα δίκαια είπε ότι σε αυτό το δίωρο που περιμένω δεν έχω καμία έκθεση γιατρού που να αποδεικνύει  ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει τραυματιστεί και δεν έχω επίσης έκθεση που να φέρεται ότι είναι υγιής, άρα ο Παναθηναϊκός πρέπει να κατέβει να παίξει, ώστε να τιμωρήσω τον Παναθηναϊκό . 

Ο Αθλητικός δικαστής είναι υποχρεωμένος να μην τιμωρήσει ούτε τον Ολυμπιακό ούτε τον Παναθηναϊκό και να επαναλάβει το παιχνίδι που διεκόπη. 

Ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί πειθαρχικά με πρόστιμο και τιμωρία της έδρας με κεκλεισμένων των θυρών, ίσως και για περισσότερες από μια αγωνιστικές».

Για τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και την διαφαινόμενη ενασχόλησή του με τον Ηρακλή: «Δεν έχω μιλήσει ξανά μαζί του, εκτός της πρώτη ημέρα που του είπα την γνώμη μου και ήμουν απόλυτα καταφατικός. Ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλη ομάδα αρκεί να καταφέρει να συσπειρώσει το φίλαθλο κοινό του, που έχει μια τοποθέτηση διαφορετική όσον αφορά το κοινωνικά θέματα και όχι μόνο το ποδόσφαιρο».

Για το μέλλον του Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ και το αν ο ίδιος νίωθει δικαιωμένος για τα όσα έχει δηλώσει κατά του νέου προέδρου του κόμματος: «Γελάω ρε παιδιά. Σκέφτομαι τον κ. Φίλη, κ.Βίτσα, τον κ.Σκουρλέτη, που θα κοιτάνε πίσω, πόσα χρόνια έχουνε χάσει από τη ζωή τους, πόσο ξύλο έχουν φάει στη ζωή τους, πόσο  χρόνο έχουν στερήσει από τη ζωή του για να καταφέρουν αυτά που έχουν καταφέρει και να έρχεται ο Κασσελάκης, που ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και να γίνεται αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αυτοί οι 70 χιλιάδες που τον ψήφισαν νομίζω πως θα το έχουν ήδη μετανιώσει. Αυτοί είναι ένα τίποτα στο σύνολο του εκλογικού σώματος, μπροστά στα 6 εκατομμύρια όλης της Ελλάδας.

Φαιδρό το μέλλον του Κασσελάκη, δεν το βλέπω καν σκοτεινό. Θα είναι φαιδρό. Ειδικά αν είναι αλήθεια αυτά που γνωρίζω και δεν μπορώ να τα δημοσιοποιήσω. Αυτού του κωμικού που ήρθε ξαφνικά στη ζωή μας και διέλυσε ένα κόμμα της Αριστεράς που είναι και αξιωματική αντιπολίτευση.

 Όσο και να του φτιάχνουν το προφίλ, δεν μπορεί να βγει. Η ποιότητα αναβλύζει στις δύσκολες στιγμές. Θα μετρηθεί στις εκλογές, αν υπάρχει μέχρι τότε. Εγώ βλέπω στο περιβάλλον τα πρωτοπαλίκαρα του Αλέξη Τσίπρα. Και λυπάμαι που το λέω αλλά δεν αξίζει να γελοιοποιείται έτσι ο Αλέξης Τσίπρας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.