Κούγιας: «Σκοπός ζωής να ταυτίσω το όνομα μου με αυτό του Μαρινάκη»

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2023

Δηλώσεις αναφορικά με τα νέα του καθήκοντα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ ο Αλέξης Κούγιας , σημειώνοντας πως αποτελούσε σκοπό της ... ζωής του να αναλάβει πόστο δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ τοποθετήθηκε αναφορικά με τον νέο ρόλο του στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

«Ο κεντρικός μου ρόλος είναι να υλοποιήσω το σχέδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη να «ξεβρωμίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να 'ξεβρωμίσει' από αυτήν την εγκληματική οργάνωση. Η απόφαση του τεράστιου αυτού συλλόγου που έχω την τιμή να εκπροσωπώ είναι να ξαναφέρουμε την ποδοσφαιρική υγεία και αυτό θα γίνει μέσω θεσμικών οργάνων», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «σκοπός ζωής είναι να ταυτίσω το όνομά μου, μαζί με αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη και μαζί με το τεράστιο κοινωνικό ποδοσφαιρικό γεγονός που είναι ο Ολυμπιακός, για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτός είναι ο στόχος μου. Θέλω να προσφέρω στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά που ονειρεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Και θα γίνει. Θα είμαι μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού παντού ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα όπως του Χουάνκαρ. Η νομική αντιμετώπιση αυτής της υπόθεσης ήταν 'κωμική'».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.