Κούγιας: «Το μεγαλύτερο δώρο για τον Ηρακλή να ασχοληθεί ο Μονεμβασιώτης» - Οι αποκαλύψεις για Μπέο και Κασσελάκη

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Κούγιας, με τον γνωστό νομικό να μιλάει τόσο για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου μετά την εκλογή του στον Δήμο Βόλου, όσο και για το ενδιαφέρον του κ. Μονεμβασιώτη για την απόκτηση του Ηρακλή.

Αρχικά για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου και το αν θα αναλάμβανε την υπεράσπιση του: «Με μία καλή υπεράσπιση μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ο Μπέος, εγώ διαλέγω το 10% των υποθέσεων που έρχονται στο γραφείο μου και έπειτα από τις δικαστικές υποθέσεις που έχουμε δεν θα μπορούσα να τον υπερασπιστώ, ειδάλλως δεν θα είχα πρόβλημα να τον υπερασπιστώ».

Ενώ πρόσθεσε για τον Κασσελάκη: «Υπάρχουν τρία άρθρα που αν τα συνδυάζεις απαγορεύεται ένα ομόφυλο ζευγάρι να αποκτήσει παιδί με παρένθετη μητέρα, ενώ δεν επιτρέπεται βάσει δύο άρθρων να υιοθετήσει παιδί ένα ομόφυλο ζευγάρι».

Για την πιθανή ενασχόληση του Μονεμβασιώτη με τον Ηρακλή: «Το μεγαλύτερο δώρο για τον Ηρακλή αν ασχοληθεί ο Μονεμβασιώτης, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός επαγγελματίας, οικογενειάρχης, θα είναι το καλύτερο δώρο για την ομάδα. Μιλήσαμε χθες το βράδυ και αν καταφέρεις να οριοθετήσεις τη σχέση του ιδιοκτήτη με τους φιλάθλους, τότε θα είναι η καλύτερη επιλογή της ζωής του, έτσι του είπα όπως και το να πάρει για χρόνια τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, με τον ίδιο να λέει πως θα βάλει ορκωτούς λογιστές για τα χρέη της ομάδας, να ελεγχθεί το αν υπάρχουν άλλες περιπτώσεις τύπου Μάρα, ενώ ζήτησε από τους ανθρώπους του Ηρακλή να βάζουν 1.5 εκατομμύριο ευρώ ανά έτος. Βέβαια, εγώ πιστεύω ότι δεν θα μαζέψουν 100.000 ευρώ».

Για την αίσθηση που έχει: «Η αίσθηση μου είναι ότι θέλει πολύ να συνεργαστεί και το εύχομαι. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί πιστεύω γιατί είμαστε και οι δύο ''αφεντικά'', δεν θα είναι εύκολο. Όλοι ξέρουν πόσο αγαπάω τον Ηρακλή , είναι το καλύτερο κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου ζωής μαζί με τα Γιάννενα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.