Κούγιας: «Λάθος οι μεταγραφές Μαρσιάλ, Γουίλιαν και Ολιβέιρα»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

Για τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων το καλοκαίρι και πολύ περισσότερο για τις... ηχηρές σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ μίλησε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος τοποθετήθηκε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και για την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.

«Λάθος είναι η μεταγραφή του Μαρσιάλ. Μεταγραφή είναι ο Πιερό. Κάτι Λαμέλα, Πιζάρο, Περέιρα δεν έχουν να προσφέρουν. Δίνεις τόσα χρήματα σε παίκτη που έχει να παίξει δύο χρόνια και έχει 18 τραυματισμούς και πολύ λίγα στον Γαλανόπουλο. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη στόπερ, ακραία μπακ φρέσκα πόδια στο κέντρο. Αντί να ενισχύσουν την άμυνα που είναι τραγική πάνε και παίρνουν τρίτο σέντερ φορ.

 Θα μπορούσε να αγοράσει εξαιρετικούς παίκτες μικρής ηλικίας με αυτά τα λεφτά. Σαν τον Παναθηναϊκό που έχει δύο δεξιά μπακ και παίρνει και τον Μπάλντοκ.»

«Αυτή η ΕΠΟ δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη»

Οσον αφορά στην «εγκληματική οργάνωση» ο κ. Κούγιας τόνισε: «Είχα ετοιμάσει μήνυση 203 σελίδων με 57 “κατηγορούμενους” όταν ήμουν στον Ολυμπιακό. Σκοπός ήταν να διαλυθεί η εγκληματική οργάνωση που δρα στη Β’ και Γ’ Εθνική.

Δεν κατατέθηκε η μήνυση. Έπρεπε να την καταθέσει ο Ολυμπιακός. Κατέρρευσε η “παράγκα”. Το είπε και ο Μπαλτάκος ότι η “εγκληματική οργάνωση” που έλεγε ο κύριος Κούγιας κατέρρευσε. Υπήρχε μέσα στην ΕΠΟ. Συγκεκριμένα πρόσωπα που ήταν μέσα στην ΚΕΔ, στη διοργάνωση πρωταθλημάτων, σε επιτροπές μιλάμε για πραγματική εγκληματική οργάνωση.

Καμία σχέση δεν έχει αυτή η ΕΠΟ με την προηγούμενη. Στις επιτροπές είναι σοβαροί άνθρωποι. Αταλάντευτη η θέση τους για καθαρό ποδόσφαιρο των δύο ιδιοκτητών που έχουν βάλει τα περισσότερα χρήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο (σ.σ. Μαρινάκης, Σαββίδης). 

Είναι αισιόδοξα μηνύματα. Όχι επειδή ελέγχουμε την ΕΠΟ και την ΚΕΔ θα έρθει ο ανέντιμος διαιτητής να κάνει ό,τι του πούμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.