Κουέστα: «Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε άδειες κερκίδες, είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη»

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2023

Για τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ αλλά και την απουσία του κόσμου της ομάδας από το «Κλεάνθης Βικελίδης» λόγω των κυβερνητικών μέτρων μίλησε ο Χουλιάν Κουέστα.

Αρχικά, ο Ισπανός τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε στη Nova μετά το παιχνίδι:

«Είχαμε ένα ανοικτό παιχνίδι αλλά πρώτα θέλαμε να ελέγξουμε τον ΟΦΗ. Είχαν κάποιες ευκαιρίες, ιδιαίτερα με τα κόρνερ ή στην αντεπίθεση. Θεωρώ όμως ότι είχαμε περισσότερες φάσεις και αν δεν ήταν η απόδοση του αντίπαλου τερματοφύλακα, θα σκοράραμε περισσότερα γκολ».

Ακολούθως για την έλλειψη καθαρού μυαλού στο τελικό κομμάτι του αγώνα, ο 32χρονος Ίβηρας κίπερ δήλωσε: «Σίγουρα σε κάποια σημεία του παιχνιδιού είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης. Ήταν περίεργο παιχνίδι, νωρίς το μεσημέρι και χωρίς κόσμο. Το πιο σημαντικό όμως είναι η βελτίωση της ομάδας σε κάθε παιχνίδι. Μακάρι μετά τη διακοπή να έχουμε ακόμα περισσότερες επιλογές. Τότε θα γίνουμε και καλύτερη ομάδα».

Κλείνοντας, ο αρχηγός των Θεσσαλονικέων είπε: «Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε άδειες κερκίδες. Είναι σημαντικός ο κόσμος για εμάς. Επίσης η αντίπαλη ομάδα ήρθε με καινούργιο προπονητή και δεν ξέρεις πως θα παρουσιαστεί. Ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.