Κόβης: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποσπάσει αποτέλεσμα από τη Γαλατά»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Κόβης, με τον παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού να μιλάει αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων, αλλά και την πρόκληση που έχει απέναντι του ο Δικέφαλος με τη Γαλατασαράι στο πλαίσιο του league stage του Europa League.

Αρχικά ανέφερε για το Γαλατά - ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ τη Γαλατά, μία ομάδα με ποιότητα και με πολλούς καλούς παίκτες. Είναι ένα παιχνίδι που ξεκινάει με την απόλυτη ισορροπία και το 50 - 50 μεταξύ των πιθανοτήτων. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποσπάσει αποτέλεσμα , αλλά πάντα ο γηπεδούχος έχει ένα μικρό προβάδισμα, ειδικά μπροστά σε ένα ένθερμο κοινό όπως της Γαλατά με 50.000 κόσμου στις κερκίδες».

Για το αν μπορεί να βρεθούν φίλαθλοί στην Κωνσταντινούπολη: «Παλιά όταν ήταν δύο παιχνίδια δεν πήγαιναν φιλοξενούμενοι φίλαθλοι, τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει, για την προστασία του κόσμου. Δεν μπορώ να αποκλείσω το γεγονός να υπάρξει κάποια ένταση ή παρεξήγηση».

Για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: «Στα ντέρμπι υπάρχουν τρία αποτελέσματα, ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του, είναι σε καλύτερη φόρμα, ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με αστάθεια. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα καλό ρόστερ με μεγάλες μεταγραφές και έναν πολύ καλό προπονητή».

Ενώ για το τι περιμένει από το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα αναμένεται συναρπαστικό μέχρι το φινάλε, όπως και πέρσι, πιστεύω ότι μέχρι το φινάλε δεν θα έχουμε ξεκάθαρο φαβορί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.