Κοττάκης: «Φαινόμενο ο Κασσελάκης, έτσι θα κοντράρει τον Μητσοτάκη»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης και μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τη νίκη του στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ αλλων, ο κ. Κοττάκης δήλωσε: «Να περιμένουμε και τη δεύτερη Κυριακή, στην πολιτική ποτέ μη λες ποτέ. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Ακόμα κι αν χάσει την εκλογή, είναι ισχυρός εταίρος στον ΣΥΡΙΖΑ από το πουθενά. Υπάρχουν αστέρια λάμπουν πάντα και μετεωρίτες. Είναι ένα φαινόμενο υπό την έννοια ότι κάποιος εμφανίζεται τον Ιούλιο και εκλέγεται αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Σεπτέμβριο. Φαίνεται ότι υπάρχει ζήτηση στην κοινωνία για νέα πρόσωπα. Παλιά ήρθε ο Θεοδωράκης, έκανε τον κύκλο του. Πολλές μικρές ηγεσίες κάνουν μια μεγάλη. Και πολλά μικρά όνειρα ένα μεγάλο».

Αν μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να κοντράρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Είναι κάτι ευρύτερο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας πίστεψε ότι τον είχε του χεριού του. Ο κ. Μητσοτάκης είναι σύστημα, έχει μαζί του κομμάτι των media και του διεθνούς παράγοντα. Αν ο κ. Κασσελάκης μπορέσει να πάρει μαζί του τα media, τα κανάλια και κομμάτια της αγοράς τότε μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι. Τον αξιολογώ με ένα κριτήριο, όχι τη σεξουαλική του ταυτότητα αλλά το εθνικό, μέχρι στιγμής για μένα είναι κάτω από τη βάση. Έκανε ένα σποτάκι από τη Δοϊράνη και αναφέρθηκε στο σκοπιανό. Με αυτά τα μυαλά θα διαπραγματευτείς, με το τι νομίζουν οι άλλοι; Επίσης είπε ότι η πρώτη του θέση είναι να καταργηθεί η υποχρεωτική θητεία στον στρατό. Όταν οι Τούρκοι λένε αποστρατικοποίηση των νησιών εσύ θα καταργήσεις την υποχρεωτική θητεία; Βαθμός κάτω από τη βάση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.