Κοτάρσκι: «Να υπερασπιστούμε την πρωτιά μας»

Γιώργος Ζαΐρης27 Ιανουαρίου 2024

Ο Ντομινίκ Κοτάρκι μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA για το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό, στην Τούμπα (28/1, 20:30, Live Metropolis 95.5 - Metrosport.gr) τονίζοντας πως πρέπει να υπερασπιστούν τη θέση τους στη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

«Είναι πολύ σημαντικό και για εμάς προσωπικά αλλά και για όλο τον Σύλλογο πως είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους μας! Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας παρασύρει και να σκεφτόμαστε πως ήδη έχουμε πετύχει κάτι.  Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να υπερασπιστούμε τη θέση μας στη βαθμολογία, να υπερασπιστούμε την πρωτιά μας! Θα συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος της σεζόν θα μπορέσουμε να κάνουμε το ταμείο μας», είπε αρχικά ο Κροάτης τερματοφύλακας.

Αναφέρθηκε και στο αν ο χαρακτήρας του ντέρμπι διαφέρει από την προσέγγιση που έχουν σε σχέση με άλλους αγώνες: «Ναι μπορεί να είναι διαφορετικά, μπορεί να είναι ένα ντέρμπι αλλά στο τέλος παίζεις για τους τρεις πόντους όπως σε κάθε ματς. Επομένως σε κάθε ματς πας για τη νίκη, κάθε ματς δίνει τρεις βαθμούς. Σέβομαι όμως και αποδέχομαι την ανυπομονησία του κόσμου όταν παίζουμε τέτοια ματς όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό».

Ρωτήθηκε και για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει το ματς: «Ο,τι κάνουμε από την αρχή της σεζόν. Να διατηρήσουμε το αγωνιστικό ύφος, δηλαδή να παλεύουμε κάθε μπαλιά, να παίζουμε συγκεντρωμένα και να τα δώσουμε όλα. Απέναντι μας έχουμε μια καλή ομάδα, όπως όλες οι ομάδες είναι δυνατές και τρέφω σεβασμό για όλες. Αλλά να κοιτάξουμε τη δική μας δουλειά, αυτό είναι το σημαντικό».

Τέλος ρωτήθηκε για το πώς εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ αυτή την εβδομάδα που δεν είχε ενδιάμεσα αγώνα: «Πιστεύω με τον καλύτερο τρόπο αφού το προηγούμενο διάστημα δεν είχαμε πολύ χρόνο ενδιάμεσα στους αγώνες για να δουλέψουμε όσο δυνατόν καλύτερα. Είχαμε χρόνο να μιλήσουμε λίγο περισσότερο μεταξύ μας να καταστρώσουμε τα πλάνα μας με περισσότερη άνεση οπότε ναι, μας έκανε καλό πως δεν είχαμε ματς μεσοβδόμαδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.