Κοτάρσκι: «Must win κάθε ματς για τον ΠΑΟΚ, απρόβλεπτη η εκτέλεση του Μανού»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Ο πρωταγωνιστής των πολλών τελευταίων παιχνιδιών, Ντομινίκ Κοτάρσκι ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την εντός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση   των «ασπρόμαυρων» με τη Στεάουα Βουκουρεστίου (3/10, 22:00, Metropolis 95.5) για το League Stage του Europa League.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας στάθηκε, μεταξύ άλλων, στην εκκίνηση της σεζόν που τον βρίσκει σε πολύ καλή φόρμα, το ματς με την Στεάουά που είναι μία πολύ aggressive ομάδα, το πρόβλημα με τα γκολ από πλάγιο που δέχεται ο ΠΑΟΚ, αλλά και το τέρμα του Μανού.

 Αναλυτικά όσα είπε στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου ο Ντόμινικ Κοτάρσκι: Για την συμμετοχή του πέρσι στο Conference League με τον ΠΑΟΚ και αν διαπιστώνει ότι το Europa League είναι πιο πάνω σε επίπεδο: «Ναι είναι ένα επίπεδο πάνω τουλάχιστον και αυτό φαίνεται από τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε. Έχουμε δυνατούς αντιπάλους, πιο δυνατούς από πέρσι. Υπάρχει σίγουρα διαφορά στο επίπεδο στο Europa League, βέβαια είναι γενικά μια καινούργια σεζόν, ένα νέο φορμάτ που μπορεί να φέρει δύσκολους αντιπάλους σε όλες τις διοργανώσεις. Σίγουρα όμως το επίπεδο είναι πιο πάνω σε σχέση με το Conference League»

 Για την δική του εικόνα φέτος μέχρι στιγμής και την επέμβαση της χρονιάς στο ματς με την Γαλατά: «Ξεκίνησα καλά την σεζόν και όλη η ομάδα το ίδιο. Πάντα θέλω να γίνομαι καλύτερος και πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Είμαι πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, είμαι εξαιρετικά με τους συμπαίκτες και είμαι χαρούμενος που παίζω τόσο δύσκολα και σκληρά παιχνίδια όπως αυτό το αυριανό με την Στεάουα. Στόχος είναι η συνεχής βελτίωση και ομαδικά και ατομικά»

 Για τα κολακευτικά σχόλια του Λουτσέσκου για τον ίδιο: «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Τον σέβομαι πάρα πολύ και με σέβεται και ο προπονητής πολύ. Ειναι πολύ ωραίο να ακούς ωραία λόγια από τον προπονητή σου και σου δίνει κίνητρο για να γίνεσαι κάθε μέρα και καλύτερος. Στην πράξη δεν έχει σημασία αν κάνω εγώ την επέμβαση ή κάποιος αμυντικός. Σημασία έχει να είμαστε και είμαστε μια δεμένη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο»

 Για το που θα κριθεί το ματς με την Στεάουα: «Είναι μια ομάδα που είναι αρκετά σκληρή, μια ομάδα που έχει έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, τους έχουμε αναλύσει. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας, να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται και φυσικά να είμαστε αποτελεσματικοί. Νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε βάρος στην δική μας απόδοση και όχι τόσο στην απόδοση του αντιπάλου». 

 Για τις δυο σερί ήττες του ΠΑΟΚ και το αν αυτό μετατρέπει το ματς κάτι σαν τελικό: «Κάθε παιχνίδι για εμάς ειναι... must win, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ο στόχος μας ασφαλώς και είναι η νίκη, για να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Μοναδικός στόχος μας είναι η νίκη και για αυτό θα παλέψουμε».

Για τα τρία γκολ που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ από πλάγιο άουτ: «Δουλεύουμε πάνω σε όλες τις λεπτομέρειες. Κάθε λεπτομέρεια μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα. Έχετε δίκιο αυτό που επισημάνετε, το γνωρίζουμε. Προφανώς τα αναλύουμε όλα, για να αφήσουμε πίσω αυτά τα λάθη. Για το γκολ του Άρη, ήταν ένα σουτ από 5-6 μέτρα, ήταν απρόβλεπτο το πως εκτέλεσε, η μπάλα ήρθε κοντά στο κεφάλι και έχει να κάνει με την αντανακλαστική αντίδραση».

 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.