Κοτάρσκι: «Ανυπομονώ για τους ευρωπαϊκούς αγώνες»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2024

Αποστολή στην Ιρλανδία: Κώστας Πετρωτός και Νίκος Κουλιανός

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου, για τον επαναληπτικό με τη Σάμροκ Ρόβερς (29/8, 22:00), και τόνισε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί στο League Stage του Europa League.

Αρχικά σχολίασε το γεγονός πως ο "δικέφαλος" για δυο συνεχόμενα ματς με Σάμροκ και Παναιτωλικό κράτησε το μηδέν στην άμυνα του: «Όχι μόνο για τον τερματοφύλακα, αλλά και για τον προπονητή και τους υπόλοιπους παίκτες είναι ζητούμενο το μηδέν παθητικό. Στην αρχή της σεζόν δεχθήκαμε κάποια γκολ που δεν έπρεπε, αλλά βελτιωνόμαστε, και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο», δήλωσε ο Κροάτης τερματοφύλακας.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Ιρλανδία έχοντας ένα 4-0 από τον πρώτο αγώνα και ο Κροάτης ρωτήθηκε για το αν το στοίχημα για την ομάδα του είναι να δείξει προσηλωμένη στο ματς: «Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, πρέπει να σκέφτεσαι μόνο αυτό. Είναι ποδόσφαιρο και στο ποδόσφαιρο όλα πρέπει να τα σκέφτεσαι, να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Europa μετά από τέσσερα χρόνια και ο Ντομινίκ το σχολίασε: «Όταν βλέπεις ποιες ομάδες παίζουν στο Europa League καταλαβαίνεις το επίπεδο, πόσο μεγαλώνει κάθε χρόνο, γίνεται πιο ενδιαφέρον. Εμείς κάναμε ένα βήμα μπροστά από το Conference League και με το νέο φορμάτ, ανυπομονώ να αγωνιστώ σε αυτή τη διοργάνωση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.