Κωστούδης: «Με απόλυτη επιτυχία τα αγωνιστικά τεστ για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα»

Χρήστος Λιάπης14 Σεπτεμβρίου 2024

Eνόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έγιναν το πρωί στο αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, στη Μίκρα, τα αγωνιστικά test για όλους τους εν ενεργεία διαιτητές και βοηθούς διαιτητές της δύναμης της Ε.Π.Σ.Μ., σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης.

Υποχρεωτική ήταν η συμμετοχή για όλους τους διαιτητές και βοηθούς (παλαιούς και νέους) που αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, δεν είναι αξιολογημένοι και δεν έχουν λάβει μέρος στα αγωνιστικά test της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Όποιος εν ενεργεία διαιτητής και βοηθός δεν έλαβε μέρος στα ως άνω test, δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε αγώνες πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας της νέας περιόδου

Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των εν ενεργεία διαιτητών και βοηθών στα αγωνιστικά test ήταν να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις (καρδιολογικές) και να έχουν υποβάλλει δήλωση προσφοράς υπηρεσιών εν ενεργεία διαιτητού στον Σύνδεσμο Διαιτητών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Χαράλαμπος Κωστούδης επισήμανε:

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στα γήπεδα της Μίκρας σε συνεργασία της ΕΠΣΜ με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία τα αγωνιστικά τεστ για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Φέτος όμως υπήρχε και μία ιδιαιτερότητα. Ολοι οι διαιτητές μας φορούσαν ομοιόμορφες στολές προπόνησης ευγενικής χορηγίας του ΚΤΕΟ Auto Control, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.