Βίκτορ Οσίμεν: Κοστίζει όσο «όλος ο ΠΑΟΚ»… + ακόμη 7 εκατομμύρια ευρώ!

Γιώργος Μάντζιος24 Σεπτεμβρίου 2024

Η ανακοίνωση του δανεισμού του από τη Νάπολι προκάλεσε σε πολλούς «σοκ», αλλά ο Βίκτορ Οσίμεν ήθελε με κάθε τρόπο να αποχωρήσει – έστω και προσωρινά – από τους Ναπολιτάνους.

Ο 26χρονος (παρά κάτι μήνες) Νιγηριανός φορ μέτρησε ήδη 2 συμμετοχές με την φανέλα της Γαλατά, έδωσε ισάριθμες ασίστ, αλλά ακόμη ψάχνει το πρώτο του γκολ. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι αυτή τη στιγμή 100 εκατομμύρια ευρώ, όταν η αξία όλου του ρόστερ του ΠΑΟΚ (πάντα σύμφωνα με το transfermarkt) είναι 93 εκατομμύρια ευρώ! Μάλιστα τον περασμένο Ιούνιο η αξία του είχε φτάσει τα 120 εκατομμύρια ευρώ!

Με ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ υπήρξε συμπαίκτης

Ίσως πολλοί δεν το γνωρίζουν, αλλά η ομάδα που τον ανακάλυψε ήταν πριν από 7 χρόνια η Βόλφσμπουργκ και μάλιστα την σεζόν 2016-2017 υπήρξε συμπαίκτης του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Βέβαια ο Πορτογάλος δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ κι έτσι οι δύο τους δεν θα μπορέσουν να τα πουν από κοντά. Επίσης την σεζόν 2018-2019 ήταν συμπαίκτης στην Σαρλερουά με τον Έλληνα πλάγιο μπακ Στέργιο Μαρίνο (πρώην του Παναθηναϊκού), πριν κάνει το «μπαμ» και πάρει μεταγραφή για τη Λιλ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.