Κοστίν Λάζαρ: «Ο ΠΑΟΚ έχει στον πάγκο στρατηγό, στη Στεάουα ο πρόεδρος κάνει τις αλλαγές»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

Ο Κοστίν Λάζαρ μίλησε στο Metropolis 95.5 για το παιχνίδι της Πέμπτης (3/10) μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Στεάουα για τη League Phase του Europa League, χαρακτηρίζοντας τον Ραζβάν Λουτσέσκου «στρατηγό».

«Η Στεάουα δεν είναι η ομάδα μου για να έρθω στο παιχνίδι, υποστηρίζω τη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Όλοι οι Ρουμάνοι αγαπούν την Ελλάδα, βλέπετε έρχονται διακοπές στην Χαλκιδική και τη Λευκάδα. Ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή ομάδα και έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη σε αυτό το ματς.

Αλλά αν η ομάδα της Στεάουα αν είναι 100% συγκεντρωμένη μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν προπονητή στρατηγό που σχεδιάζει τα πάντα, από την άλλη στη Στεάουα υπάρχει ένας πρόεδρος, ο Τζίτζι Μπεκάλι, που παρεμβαίνει και κάποιες φορές κάνει και τις αλλαγές. Βέβαια, τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε γιατί έχει στηρίξει την ομάδα σε δύσκολες εποχές και έχει φέρει καλούς ποδοσφαιριστές».

Για τις βλέψεις που έχει η Στεάουα στη διοργάνωση: «Έχει βλέψεις γιατί είναι καλή ομάδα. Είναι η μοναδική που κάνει μεταγραφές και έχει τους καλύτερους Ρουμάνους. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει έναν από τους καλύτερους τεχνικούς και στη Ρουμανία και στην Ελλάδα και οπαδούς που μπορούν να συγκριθούν μόνο με των τουρκικών ομάδων. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά δε θα έχει εύκολο έργο».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει: «Από τη Στεάουα, ο αρχηγός, ο Ουλάρου είναι πολύ ποιοτικός, ένας box to box παίκτης, αλλά υπάρχει και ο Στεφανέσκου. Θέλουν προσοχή. Ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτική ομάδα, εμένα μου αρέσει ο Κωνσταντέλιας. Είδα το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι και θέλω να πω ότι το σημαντικό είναι να είναι μέσα στις ευκαιρίες, γιατί υπάρχουν παίκτες που δεν τους αισθάνεται η αντίπαλη περιοχή. Το ότι είναι εκεί και δημιουργεί δείχνει την ποιότητά του.

Θέλω να του πω να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος στην προπόνηση σε κάθε παιχνίδι, να δίνει το 100% και να έχει τη φιλοδοξία να πετύχει πάντα το καλύτερο. Και εγώ προσπαθούσα πάντα να είμαι συγκεντρωμένος. Δεν ήμουν πάντα καλός, αλλά προσπαθούσα».

Τέλος, αναφέρθηκε στην οικογένεια Λουτσέσκου: «Ο πατέρας του έχει γράχει ιστορία, αλλά και ο ίδιος. Θεωρώ ότι θα τον ξεπεράσει και νομίζω ότι κάποια στιγμή θα καταλήξει στην Εθνική Ρουμανίας».

Κλείνοντας χαιρέτησε με τη φράση φόρτσα ΠΑΟΚάρα, ενώ τόνισε ότι δεν γνωρίζει τον Ηλία Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.