Κώστας Βουτσάς: Βεβήλωσαν τον τάφο του αείμνηστου ηθοποιού

Metrosport Team20 Μαΐου 2024

Σάλο φαίνεται πως έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, δείχνοντας ότι ο τάφος του Κώστα Βουτσά είναι βεβηλωμένος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η πρώην σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού και μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη, σημείωσε ότι είναι σοκαρισμένη με την εν λόγω αποκάλυψε, σχολιάζοντας μάλιστα ότι είδε τον Κώστα Βουτσά στον... ύπνο της! 

«Είμαι σοκαρισμένη, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε αυτό, αν το γνωρίζουν. Άμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο Αθηνών για να πάρω πληροφορίες. Βρίσκομαι στην Καβάλα, έχω λίγο διάστημα που δεν βρέθηκα στον τάφο του. Σύντομα που θα πάω, το πρώτο που θα κάνω είναι το μνημόσυνό του.

 Πάντα του κάνω το μνημόσυνο και στην Καβάλα! Πρέπει οπωσδήποτε να μάθουμε για τον Κώστα μας τι έχει συμβεί. Χθες τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντα μου δίνει μηνύματα. Τον βλέπω συχνά γιατί υπάρχει δίπλα μου! Πάντοτε μου βγαίνουν τα όνειρα. 

Χθες τον έβλεπα στον ύπνο μου και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το σοκαριστικό πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη!», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, η τελευταία σύζυγος του ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού, ζήτησε να μη πιστεύουν όσα βλέπουν στο TikTok, με την εκπομπή να σχολιάζει ότι οι συγκεκριμένες ζημιές είναι αδύνατο να έχουν προκληθεί από καιρικές συνθήκες.

Μέχρι στιγμής, η οικογένεια του ηθοποιού αναφέρει ότι κανείς από την οικογένεια δεν έχει ενημερωθεί και αναμένεται να επικοινωνήσουν με το Α' Νεκροταφείο για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.