Κώστας Γκιουλέκας: «Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2024

Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Γκιουλέκας, μίλησε σήμερα στο Open και την εκπομπή «Τώρα Μαζί» και υπογράμμισε πως θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Είπα από την πρώτη στιγμή μέσα από αυτήν τη συζήτηση είναι το τι εξυπηρετεί ως προς το συμφέρον των παιδιών. Βεβαίως, υπάρχουν από τη μία τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, με τα οποία συμφωνώ ήδη με αυτά που υφίστανται. Δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια» σημείωσε ο Κώστας Γκιουλέκας.

«Ακούστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις, απλώς εγώ κρατάω τη δική μου. Πάνω απ' όλα μας νοιάζει το συμφέρον του παιδιού και δεν έχω πειστεί πώς η νομοθετική πρωτοβουλία εξυπηρετεί το συμφέρον του παιδιού και γι' αυτό τον λόγο είμαι αρνητικός και θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο» συνέχισε ο Κώστας Γκιουλέκας.

Παύλος Μαρινάκης για ομόφυλα ζευγάρια: «Απόλυτος σεβασμός στην εκκλησία»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μίλησε το Σάββατο στην ΕΡΤ όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις ενστάσεις της εκκλησίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε την Παρασκευή στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το ζήτημα του γάμου των ομοφυλοφίλων, ενώ σήμερα τόνισε πως «υπάρχει απόλυτος σεβασμός στην εκκλησία διαχρονικά, θα ακούσουμε τις απόψεις της».

«Στο τέλος της ημέρας θα είμαστε συνεπείς στους πολίτες που μας ψήφισαν, εφαρμόζοντας το πρόγραμμά μας» διευκρίνισε, παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.