Κοσμίδης: «Έχουμε κάνει υπερπροσπάθεια, θα είναι κρίμα ο κόπος μας να πάει χαμένος»

Δημήτρης Καλαϊτζής15 Μαΐου 2023

Την ευκαιρία να βρεθεί με το ενάμιση πόδι στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΜ έχασε ο Ποντιακός Πολυδενδρίου. Οι ''κιτρινόμαυροι έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες και μοιραία έμεινε στο 0-0 με τον Μέγα Αλέξανδρο Πέντε Βρυσών στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣΜ.

Μετά την ισοπαλία, οι ''κιτρινόμαυροι'' ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου με τον Κεραυνό Κολχικού και πλέον η υπόθεση-άνοδος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Ο επιθετικός του Πολυδενδρίου, Κώστας Κοσμίδης, δήλωσε χαρακτηριστικά στο metrosport.gr:

''Ήμασταν απόλυτοι κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού χάνοντας σωρεία ευκαιριών, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε μία σημαντική νίκη που θα μας έφερνε με το ένα πόδι στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΜ. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως χάθηκαν αυτοί οι τρεις βαθμοί. Πλέον, δεν εξαρτάται από τα δικά μας χέρια η υπόθεση-άνοδος κι όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Έχουμε κάνει υπερπροσπάθεια από την αρχή της χρονιάς να ανεβάσουμε τον ιστορικό Ποντιακό στην Α΄ κατηγορία και θα είναι κρίμα ο κόπος μας να πάει χαμένος. Είναι ο πέμπτος μου χρόνος στον σύλλογο και τέτοια οικογένεια ποδοσφαιρική δεν έχω συναντήσει σε άλλη ομάδα. Εύχομαι και ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α΄ κατηγορία''.



Η βαθμολογία του τρίτου ομίλου 

1. Κεραυνός Κολχικού 12

2. Ποντιακός Πολυδενδρίου 12

3. Μέγας Αλέξανδρος Πέντε Βρυσών 9 

4. Φοίνικας Σχολαρίου 2

Η τελευταία (6) αγωνιστική 

Φοίνικας Σχολαρίου-Ποντιακός Πολυδενδρίου

Μέγας Αλέξανδρος Πέντε Βρυσών-Κεραυνός Κολχικού 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.