Κοροβέσης: «Δεν πρέπει να παρασυρθεί από τη Μάλμε ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team06 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Κοροβέσης, με τον πρώην ποδοσφαιριστή μεταξύ άλλων του ΠΑΟΚ, του ΟΦΗ και του ΠΑΣ Γιάννενα που συνεχίζει πλέον την καριέρα του στη Νέα Αρτάκη να μιλάει αναφορικά με τα χρόνια που πέρασε στον Δικέφαλο αλλά και την ευρωπαϊκή πρόκληση που έχουν μπροστά τους οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αρχικά ανέφερε για τον ευρωπαίο ΠΑΟΚ: «Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ αυτά τα παιχνίδια είναι υψηλής  σημασίας, ένας οργανισμός σαν τον ΠΑΟΚ απαιτεί ευρωπαϊκή παρουσία. Ο Δικέφαλος απέναντι του θα βρει μία ομάδα η οποία έχει αγωνιστικό ρυθμό, ενώ ο ίδιος έχει παίξει μόλις δύο παιχνίδια. Είναι μία δύσκολη περίοδος για τις ελληνικές ομάδες καθώς προέρχονται από την προετοιμασία τους και βρίσκονται σε περίοδο προσαρμογής».

Προσθέτοντας: «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο έμπειρη ομάδα από τη Μάλμε, πρέπει να κρατήσει όσο γίνεται τη μπάλα στα πόδια του να μην επιτρέψει στους Σουηδούς να ανεβάσουν τον ρυθμό τους και να μην παρασυρθεί σε αυτόν».

Για τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά: «Αν οι μεσοεπιθετικοί του είναι σε καλή ημέρα μπορούν να τραβήξουν και την υπόλοιπη ομάδα. Τόσο η ισοπαλία , όσο ακόμα και η ισοπαλία είναι πολύ καλά αποτελέσματα για να πάρουν την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη».

Για την παρουσία των φίλων του Δικεφάλου:«Όταν μπαίνεις σε έναν εκτός έδρας αγώνα και βλέπεις τους  δικούς σου φιλάθλους στο πέταλο, παίρνεις δύναμη. Μόνο όποιος φορέσει αυτή τη φανέλα μπορεί να καταλάβει το βάρος που έχει».

Όσο για το όταν ο ίδιος βρισκόταν στον ΠΑΟΚ και τους προπονητές που συνεργάστηκε: «Ο Τούντορ ήταν λίγο παρορμητικός, λίγο φωνακλάς σε μία μεταβατική περίοδο, δεν τα πήγαινε και πολύ καλά με τον Μπερμπάτοφ».

«Το πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο όπως πέρσι, ο Ολυμπιακός πιστεύω θα είναι πιο δυνατός , όπως και ο ΠΑΟΚ, με τον τίτλο να κρίνεται πάλι στα τελευταία παιχνίδια. Σε ότι έχει να κάνει με τις ομάδες που έρχονται από τη μέση και κάτω, ο Ατρόμητος πιστεύω ότι θα αποτελέσει έκπληξη όπως και ο Λεβαδειακός ότι θα παρουσιάσει μία καλή εικόνα με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.