Κορμαρής: «Δύσκολη νίκη σε μέτρια μέρα», Μαΐδάτσης: «Αμφισβητούμενο πέναλτι»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2024

Πέτυχε το τρία στα τρία στη Eurolamp Α1 της ΕΠΣΜ ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου καθώς επικράτησε έστω και δύσκολα του Αετού Βασιλικών με 0-1.

Ο προπονητής του Κώστας Κορμαρής τόνισε: Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια και την νίκη τους αλλά και στην ομάδα του Αετού για το παιχνίδι τους. Πετύχαμε δύσκολη νίκη σε μια μέτρια ημέρα για εμάς.

Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και θα χρειαστεί υπομονή, επιμονή, συσπείρωση και σύμπνοια για να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας αλλά και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο σε κάποιους τομείς που έχουμε αδυναμίες».

Ο προπονητής του Αετού Γιώργος Μαΐδάτσης είπε: «Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος. Στο πρώτο ημίχρονο κλείσαμε καλά τους χώρους και προσπαθούσαμε να βγούμε στην επίθεση. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε, υπέρ της αντίπαλης ομάδας με το οποίο και προηγήθηκε. Στη συνέχεια και περίπου στο 65 υπήρξε μια φάση όπου υπήρξαν διαμαρτυρίες για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της ομάδας των Βασιλικών. Με τις αλλαγές που έγιναν πιέσαμε την αντίπαλη ομάδα, είχαμε δοκάρι με σουτ του Ιορδανίδη στο 70 και κάποιες άλλες ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δεν πήραμε ούτε το βαθμό, που πιστεύω ότι τον άξιζαν οι ποδοσφαιριστές μου με τη προσπάθεια που κατέβαλαν. 

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Κεραυνού, η οποία ήταν πολύ καλή και μαχητική και έχει ποδοσφαιριστές και προπονητή έμπειρους και ικανούς. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας στο πρωτάθλημα και μετά από τον Γολγοθά των τριών αγωνιστικών με ομάδες που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν, με δουλειά και σοβαρότητα, ευελπιστούμε σε ένα καλύτερο αύριο που θα έχει και θετικά αποτελέσματα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους»

Στ.Μ.




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.