«Ο Λουτσέσκου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2023

Για παιχνίδι χωρίς άγχος και για τις δύο ομάδες μίλησε ο προπονητής της Ελσίνκι, Τόνι Κορκεακούνας, αποθεώνοντας και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τη συνάντηση με τον Δικέφαλο για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Conference League, ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Ο Λουτσέσκου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια των δηλώσεων του υποστήριξε πως: «Θα είναι παιχνίδι χωρίς άγχος και για τις δύο ομάδες. Πάντα δίνουμε το 100% και έχουμε ένα πλάνο για το κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη προκριθεί στους «16» αλλά δεν έχει καμία διαφορά, πάντα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και μετά την πρώτη μας συνάντηση έχουμε ανακτήσει αυτοπεποίθηση δεδομένου πως είχαμε καλά δείγματα. Αν και χάσαμε στο πρώτο ματς, οι παίκτες ανταπεξήλθαν καλά. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζουμε αλλά οι φίλαθλοι μας περιμένουν πάντα κάτι παραπάνω».

Φυσικά στάθηκε και στις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα και διαφέρουν πολύ σε σύγκριση με την Φινλανδία: «Όταν φύγαμε από την χώρα μας, η θερμοκρασία ήταν στο -10. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο όταν παίζεις σε ωραίες συνθήκες, ηλιόλουστες όπως είναι αυτές που επικρατούν στην Ελλάδα. Μάλιστα, σε πρόσφατη αναμέτρηση με την Αμπερντίν αγωνιστήκαμε με καθεστώς χιονιού. Είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε εδώ αρκετές μέρες προκειμένου να εγκλιματιστούμε στις συνθήκες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας είχαμε την ευκαιρία να δεθούμε και ως ομάδα δεδομένου πως είναι το τελευταίο μας παιχνίδι».

Στην ατμόσφαιρα της Τούμπας, εστίασε ο Λούκας Λίνγκμαν, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του: «Ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο δεδομένου πως όλοι έχουμε δει τι ατμόσφαιρα δημιουργείται στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και θέλουμε να την απολαύσουμε. Κάποιοι συμπαίκτες μου έχουν δει μάλιστα και βίντεο. Προφανώς ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια ομάδα, είχε πολύ καλά αποτελέσματα και η αλήθεια είναι πως το περιμέναμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.