Κόντης: «Είμαι υπέρ των δανεισμών που προσπαθεί ο Αρης αλλά με οψιόν αγοράς»

Metrosport Team10 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιάννης Κόντης, και μίλησε για το παρελθόν στους «κίτρινους» αλλά και την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα να πάρει δανεικούς παίκτες από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Εγώ προσπάθησα να φέρω έναν επενδυτή αλλά υπάρχουν άνθρωποι που άφησαν παίκτες απλήρωτους για να βάλουν τον Αρη στο άρθρο 99. Εγώ δεν ήρθα ποτέ πεινασμένος στον Αρη, άλλοι ήταν πεινασμένοι στον Αρη και ήθελαν τον σύλλογο μικρό για να μπορούν να τον ελέγχουν» τόνισε αρχικά

Για τον Μάρκος Πάουλο: «Ξέρω ποιος είναι, δεν τον έχω παρακολουθήσει».

Για την προσπάθεια του Αρη να πάρει δανεικούς από την Ατλέτικο: «Αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Αρης, από Ατλέτικο Μπαρτσελόνα μικρούς, με βρίσκει 100% υπέρ. Όταν το έκανα εγώ, ήθελαν να δείξουν και οι περισσότεροι έπιασαν. Με την υποδομή που έχουν οι παίκτες για να ανήκουν στην Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο, δεν μπορούν να μην παίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Αρη. Η ένστασή μου είναι ο δανεισμός να γίνει με οψιόν αγοράς ή με συνιδιοκτησία. Η Ισπανία σαν αγορά έχει πάρα πολλά ταλέντα, ακόμη και στην 3η εθνική, πρέπει όμως να ψάξεις και να τους εμπιστευτείς. Θυμηθείτε τον Ντανίλο, εμείς μπορεί να μην είχαμε λεφτά να τον αγοράσουμε αλλά κανείς σκάουτερ ή προπονητής δεν τον είδε. Και τώρα παίζει στην Παρί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.