Κόντης: «Το κόμμα θα δείξει ότι δεν είμαστε φασίστες- Εγώ τον πάω τον αέρα, όχι αυτός εμένα»

Metrosport Team26 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο εκλεγμένος με τους «Σπαρτιάτες» βουλευτής, Γιάννης Κόντης, μιλώντας για την επιτυχία του νεοσύστατου κόμματος στις εκλογές της 25ης Μαρτίου, την προσωπική του εκλογή ως βουλευτής Θεσσαλονίκης αλλά και την επόμενη μέρα μέσα στη Βουλή.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5:  «Οι εθνικιστές είχαν μείνει χωρίς στέγη στην Ελλάδα, για αυτό ξέραμε και εμείς την δυναμική που είχαμε. Υπήρχε βάση και υποδομή για να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στη Βουλή. 

Για την ορκωμοσία έχω κουστούμι. Κουστούμια έραβα πάντα δεκάδες, θα διαλέξω ένα από την ντουλάπα. Θα βάλω ένα μπλε σκούρο. Χθες κοιμήθηκα μια χαρά, γιατί ήμουν πολύ κουρασμένος.

Γενικότερα, είμαι πολύ συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου και ειδικά από οπαδούς. Αν και είχαμε κάποια προβλήματα με τα ψηφοδέλτια σε πολλά εκλογικά κέντρα. Ευτυχώς όμως τα λύσαμε όλα, μπορέσαμε και κάναμε το αδύνατο δυνατό και μπήκαμε στη Βουλή»

Για τους προσωπικούς στόχους που θέλει να πετύχει μέσα στη Βουλή: «Το κόμμα θα δείξει ότι δεν είμαστε φασίστες, θα το αποδείξουμε μέσα στη Βουλή. Έγινε ένας μεγάλος άθλος, ήρθαμε όμως εδώ για να δείξουμε ότι αυτά που είπαμε θα γίνουνε πραγματικότητα στο τριπλάσιο. Άλλωστε έβαλα την έδρα στη Θεσσαλονίκη, γιατί την θεωρώ πιο πολύ πατρίδα μου από την Αθήνα και θα παλέψω για την υποβαθμισμένη Θεσσαλονίκη και τον αθλητισμό της. 

Εγώ θα ρωτήσω τι έχουνε κάνει για το γήπεδο του Άρη, θα κάνω μια υπερώτηση και θα ζητήσω να δω τον φάκελο στη Βουλή. Γιατί δεν γίνεται να υπόσχεσαι προεκλογικά και μετά να μην κάνεις τίποτα...»

Τέλος, αναφέρθηκε και σε αυτούς που του τηλεφώνησαν μετά την εκλογή του: «Με ενοχλούν περισσότερο αυτοί που ήταν 10 χρόνια πεθαμένοι και με θυμήθηκαν χτες. Σε αυτούς έβαλα μια τεράστια πλάκα και τους είπα δεν υπάρχω για εσάς. 

Από τον Άρη με πήραν, όχι όμως για να τους βολέψω. Αυτό ήταν πραγματικά συγκινητικό, γιατί με ψήφισαν και άνθρωποι του Άρη που υποστήριζαν άλλα κόμματα. Είμαι μαχητής και δεν τα παρατάω ποτέ. Εμένα δεν με πάει ο αέρας, εγώ τον πάω τον αέρα!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.