Κόντης: «Θέλουμε να κάνουμε τα τρόπαια 20 - Ήταν εύκολο να παρέμβω»

Metrosport Team24 Μαΐου 2024

Ο τελικός είναι τελικός και δεν υπάρχουν φαβορί σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Κόντης, στη συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι με τον Άρη ενώ παράλληλα, τόνισε ότι το έργο του ήταν εύκολο, καθώς διαθέτει υλικό με ποιότητα και ταλέντο.

Για το αν υπάρχει φαβορί: «Δεν υπάρχει φαβορί, είναι παιχνίδια που όποιος το θέλει περισσότερο το παίρνει. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον. Έχουμε προετοιμαστεί καλά, έχουμε τη στρατηγική και όποιος το θέλει».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΑΝΙΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ

Για το πόσο όμορφα νιώθει που είναι δυο Έλληνες στον τελικό: «Νιώθουμε πολύ όμορφα. Είμαστε σε ένα τελικό και είμαστε δυο Έλληνες προπονητές. Μακάρι να είμαστε περισσότεροι στο μέλλον. Θεωρώ ότι αύριο θα είναι μια καλή ημέρα για τον Παναθηναϊκό».

Για το αν θέλει να προσθέσει ένα ακόμη τρόπαιο στη συλλογή του: «Έχω τέσσερις τίτλους στην Ελλάδα. Είμαστε αισιόδοξοι και συγκεντρωμένοι για τον αυριανό αγώνα. Έχουμε ποιότητα, ένα γκρουπ δυνατό και ένα σύλλογο που ξέρει να σηκώνει τίτλους. Έχουμε 19 τρόπαια και θέλουμε αύριο να τα κάνουμε 20».

Για το πόσο εύκολο ήταν να αναλάβει και να αλλάξει τον Παναθηναϊκό: «Το έργο του προπονητή είναι εύκολο όταν έχεις καλούς παίκτες. Είναι εύκολο να παρέμβω για εμένα όταν έχω αυτά τα παιδιά με ποιότητα, ταλέντο και ευφυία. Γνωρίζω τους παίκτες άριστα, τον σύλλογο. Το να παρέμβω είναι εύκολο γιατί οι παίκτες είναι αυτοί που μπορούν να κάνουν πράξη όσα λέμε στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.