Κόντης: «Ο Μορόν να μείνει στον Άρη...μόνο με καλή διάθεση»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2024

Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων σχολίασε την υπόθεση του Μεϊτέ με τον ΠΑΟΚ, την εικόνα του Άρη στις πρώτες αγωνιστικές και την παραμονή Λορέν Μορόν, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια.

Για τον Άρη και τον Μορόν: «Δεν συνηθίζω να κρίνω από την πρώτη αγωνιστική. Ο Άρης φάνηκε πιο δεμένος, οι παίκτες που ήρθαν φαίνεται ότι μπορούν να βοηθήσουν. Ο Μόντσου και ο Σιφουέντες μπορούν να προσφέρουν περισσότερα. 

Το θέμα για τον Άρη είναι να μείνει ο Μορόν, αλλά με καλή διάθεση. Ο Ισπανός περίμενε κάτι από την Αραβία, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει, έχουν βάλει φρένο και δίνουν πολλά χρήματα. Αν μείνει και καταλάβει ότι μένει για το καλό του και όχι επειδή ξέμεινε, θα δούμε τον περσινό Μορόν και ίσως καλύτερο.

Ο Άρης έχει βρει το μοντέλο που του ταιριάζει, το δέσιμο με τους οπαδούς είναι το λάτιν μοντέλο. Οι οπαδοί του Άρη θέλουν να βλέπουν ωραίο ποδόσφαιρο. Χωρίς να είναι μομφή στον Μάντζιο, γιατί κάνει δουλειά, αλλά χρειάζεται προπονητής, που να είναι της ίδιας φιλοσοφίας. Οι μεγάλες ομάδες δύσκολα έχουν Έλληνες προπονητές».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ θα έχει άνοδο σε σχέση με πέρυσι. Άκουσα φήμες για μεταγραφή του Κωνσταντέλια, αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Πάντως είναι ένας παίκτης που βοηθάει την ομάδα, έχει μάθει και ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι του, ποντάρει η ομάδα στον Κωνσταντέλια. Ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος φέτος».

Για την υπόθεση του Μεϊτέ: «Θα έδινα μια προθεσμία και μετά δεν θα το περίμενα, θα πήγαινα για άλλον παίκτη. Κανένας μάνατζερ δεν κάνει κανένα παιχνίδι, οι παίκτες έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο, εκείνοι βάζουν τους μάνατζερ μπροστά».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι: "τι είχα Γιάννη, τί είχα πάντα". Δεν μπορούν να φτιάξουν ομάδα, δηλαδή να γίνει μια ομάδα 2-3 χρόνια και να γίνονται μερικές αλλαγές. Η τελευταία καλή ομάδα που είχε ο Παναθηναϊκός ήταν το 2010. 

Είναι λάθος του Παναθηναϊκού που δεν πουλάει τον Ιωαννίδη, θα ξενερώσει και τον παίκτη. Κάθε νέο παιδί θέλει να φύγει, το πρωτάθλημά μας είναι ανύπαρκτο». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.