Κόντης: «Η αγορά θα έδινε για τον Μορόν 5 με 8 εκατομμύρια»

Metrosport Team11 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιρικός μάνατζερ και νυν βουλευτής, Γιάννης Κόντης μιλώντας για την έντονη κινητικότητα και τις αλλαγές που παρατηρούνται στα ιδιοκτησιακά καθεστώτα ομάδων όπως της ΑΕΚ και του Ατρόμητου. Παράλληλα, σχολίασε την απουσία αντίστοιχου ενδιαφέροντος και για την ομάδα του Άρη, ενώ κοστολόγησε και μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Λορέν Μορόν. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Για να υπάρξει κάποιος, πρέπει να εμφανιστεί και να κάνει μια πρόταση. Εγώ δεν έχω δει να εμφανίζεται κάποιος για τον Άρη. Νομίζω όμως πως ο Καρυπίδης έχει κάνει κάποιες προσπάθειες, είχε πάει και στην Αμερική. Είχα ακούσει για κάποιον Αμερικανό που μπορεί να έμπαινε ως συνέταιρος, αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω.

Ο Άρης είναι ελκυστικότατος σαν ομάδα, το θέμα είναι να θέλει κάποιος να τον πάρει. Θέλει διεργασίες, να ψάξεις και εσύ, να θες να πουλήσεις, να δώσεις τα οικονομικά στοιχεία σε γραφεία του εξωτερικού και προς τα έξω. Όποιος δεν θέλει να πουλήσει, σημαίνει ότι έχει πλάνα και στόχους. Για μένα ο Άρης θα πρέπει να έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όχι ένα Κύπελλο. Περιμένω να δω και εγώ τι θα γίνει, δεν είμαι στα εσωτερικά του Άρη και δεν θέλω να ρωτάω.

Εγώ βλέπω ότι στο ποδόσφαιρο μπαίνουν άνθρωποι που θέλουνε να ρίξουν χρήματα. Ο νέος πρόεδρος τη ΑΕΚ έχει μεγάλη δυναμική, με ότι ασχολείται το πιάνει ζεστά, έχει όρεξη να βάλει χρήματα και το ένα παρασύρει το άλλο. Μακάρι το ίδιο να γίνει και με τον Άρη. Ο Ολυμπιακός δουλεύει χρόνια καλά, έχει πάντα ένα ίδιο στιλ προπονητή με Ισπανούς ή Πορτογάλους. Έχει μια φιλοσοφία και δεν την αλλάζει!»

Παράλληλα, έκανε μια εκτίμηση και για την τιμή πώλησης που θα άρμοζε στον Λορέν Μορόν: «Δεν ξέρω αν μπορεί να τον πουλήσει ο Άρης, ή αν τον έχει συνιδιοκτησία με την Μπέτις. Αν είναι 100% του Άρη, εγώ μπορεί να ζητούσα και 20 εκατομμύρια. Ένα ποσό όμως που θα έδινε η αγορά είναι 5 με 8 εκατομμύρια. Κοιτάνε και τις προηγούμενες χρονιές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.