Κόντης: «Αν το πρόβλημα της Ελλάδος είναι αυτά τα παιχνίδια, τότε δεν υπάρχει στοιχηματισμός»

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Κόντης, με τον άλλοτε ποδοσφαιρικό παράγοντα και νυν βουλευτή να μιλάει αναφορικά με τα όσα έγιναν γνωστά αναφορικά με τη λίστα αγώνων ύποπτων προς χειραγώγηση.

Αρχικά ανέφερε: «Από την αναζήτηση που έχω κάνει , έχω δει πως κατά καιρούς έχει στείλει 2-3 παιχνίδια. Αρχικά η Βουλή δεν έχει δικαιοδοσία , έχει γίνει κοινοποίηση στον εισαγγελέα εφετών και στον αθλητικό εισαγγελέα ο οποίος τα έχει εδώ και καιρό όπως γνωρίζω. Αν το πρόβλημα της Ελλάδος είναι αυτά τα παιχνίδια, τότε δεν υπάρχει στοιχηματισμός, βλέπετε λείπουν παιχνίδια της Α κατηγορίας όπως και αν δείτε μιλάμε για έναν στοιχηματισμό 6.000 σε ένα παιχνίδι και κέρδισαν 20.000, εμένα μου μοιάζει για αποπροσανατολισμό».

Προσθέτοντας: «Εγώ θα πρότεινα να γίνει μία εξεταστική επιτροπή για τη βία , για όλα. Από την αρχή του ποδοσφαίρου να δούμε αν μπορούμε να το φτιάξουμε από τη βάση, καθώς βλέπετε ότι υπάρχουν β ομάδες και ο μόνος τρόπος για να ερευνηθεί είναι να γίνει μία εξεταστική επιτροπή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.