Κοντά στις πρώτες θέσεις ο Ιάσων Αυγής νίκησε 2-0 τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2023

Με το καθαρό σκορ 2-0 ο ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ πήρε το τρίποντο σε ένα παιχνίδι όπου ήταν καλύτερος και δίκαια επικράτησε του Κεραυνού Ωραιοκάστρου.

Στο πρώτο ημίχρονο το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων στο 4’ βοήθησε ώστε η ομάδα του κ.Ζωμενου να πάρει ψυχολογία και να παίζει στρωτό και γρηγορο ποδόσφαιρο.

Από την άλλη πλευρά ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ έδειξε να έχει θέμα μεσοεπιθετικά (εκτός λόγω στρατού ο βασικός φορ του Ζιγκολης ) και προβλημάτισε με την απόδοση του στο Α ημίχρονο.

Το γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκε μετά από καλοτραβηγμένο κόρνερ και ο πανυψηλος στόπερ του Ιάσονα Παπαδημητρίου με καρφωτη κεφάλια άνοιξε το σκορ.

Στο 31’ μεγάλη ευκαιρία πάλι για την ΑΥΓΗ όταν ο Ζιριδης ξέφυγε έξυπνα από τους αμυντικούς του ΚΕΡΑΥΝΟΥ έπιασε συρτό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους και στο 43’ όταν από πολύ καλή θέση ο Καρσλιδης πλάσαρε ιδανικά αλλά εντυπωσιακά απέκρουσε ο Σακκαλης του ΚΕΡΑΥΝΟΥ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ να μπαίνει δυναμικά για την ισοφάριση και με τον νεαποκτηθεντα φορ του Τσινικαλη να πιάνει δυνατό ευθύβολο σουτ αλλά εξίσου εντυπωσιακή αποκρουση του έμπειρου Μητακιδη ο οποίος σε άλλες δυο φάσεις αποσόβησε το γκολ.

Κόντρα στην ροή του αγώνα ένα λάθος στο κέντρο του γηπέδου από τους παίκτες του ΚΕΡΑΥΝΟΥ στο 61’ έδωσαν την ευκαιρία στον γρήγορο Ζιριδη να πατήσει περιοχή αυτός γύρισε στον Καραμουκιδη ο οποίος με προβολή έκανε το τελικό 2--0 παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια του Σακκαλη να αποσοβήσει το γκολ.

Νωρίτερα και στο 58λ. σε τετατετ του Θεοδοσίου ο γκολκίπερ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ έκλεισε καλά την εστία του με αποτέλεσμα ο επιθετικός του Ιάσονα να πλασάρει άουτ Παρά τις αλλαγές του κ.Γιαμουριδη ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ δεν μπόρεσε τουλάχιστον να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι ενώ οι αλλαγές του κ Ζωμενου είχαν σαν στόχο να εξασφαλιστεί το αποτέλεσμα το οποίο πανηγυρίστηκε στο τέλος από όλους

ΣΤ.Μ.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.