Τον ήθελε στον ΠΑΟΚ ο Φερέιρα, πηγαίνει φέτος στην Μπάγερν με 47.4 εκ. λίρες!

Metrosport Team03 Ιουλίου 2024

Η Μπάγερν Μονάχου συμφώνησε να αποκτήσει τον μέσο της Φούλαμ Ζοάο Παλίνια για 47,4 εκατομμυρίων λιρών. Τον Πορτογάλο ήθελε να φέρει στην Τούμπα ο Αμπέλ Φερέιρα...

Η Μπάγερν θα πληρώσει αρχικά στη Φούλαμ 43,2 εκατομμύρια λίρες για τον Πορτογάλο μέσο, ​​με επιπλέον 4,2 εκατομμύρια σε μπόνους. Πρόκειται για την ακριβότερη πώληση στην ιστορία του συλλόγου. Το Sky Germany αναφέρει ότι η Palhinha θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο στην Allianz Arena και θα περάσει ιατρικές εξετάσεις μετά την ολοκλήρωση του Euro.

 Ο Παλίνια υπέγραψε στη Φούλαμ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2022 και ήταν κοντά στο να ενταχθεί στην Μπάγερν το περασμένο καλοκαίρι έως ότου η συμφωνία κατέρρευσε, επειδή η Φούλαμ δεν μπορούσε να βρει αντικαταστάτη εγκαίρως. 

Η Μπάγερν διατήρησε το ενδιαφέρον της ζωντανό και είδε μια άλλη προσφορά να απορρίφθηκε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, με τη  και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρονται επίσης. Η Φούλαμ απέρριψε επίσης μια προσφορά 45 εκατομμυρίων λιρών από τη Γουέστ Χαμ τον περασμένο Ιούλιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.