Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τον Χουάνκαρ!

Γιώργος Στράντζαλης16 Αυγούστου 2024

Κοντά σε συμφωνία με τον Χουάνκαρ βρίσκεται ο Αρης, που θέλει να κλείσει και την τελευταία "τρύπα" στην αμυντική γραμμή με τον παίκτη που θα κάνει δίδυμο με τον Φρίντεκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κιτρινόμαυροι τα τελευταία 24ώρα ασχολήθηκαν ζεστά με την υπόθεση του 34χρονου μπακ και είναι πιθανό πλέον το σενάριο συμφωνίας μαζί του καθώς βρέθηκε σημείο επαφής μαζί του.

Εκείνο που μέτρησε μεταξύ των άλλων είναι οτι ο Ισπανός πρώην αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού γνωρίζει το ελληνικό Πρωτάθλημα, δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και επιπλέον έχει την εμπειρία για να δημιουργήσει μαζί με τον Φρίντεκ ενα ισχυρο διδυμο στα μπακ.

Ο Χουάνκαρ ολοκλήρωσε τον κύκλο του στον Παναθηναϊκό με 129 συμμετοχές, τρία γκολ και 15 ασίστ, ενω πριν τους Πράσινους προηγήθηκαν οι 104 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και επτά ασίστ με τη φανέλα της Μάλαγα.

Ο Ισπανός είναι προϊόν των ακαδημιων της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλα κατέγραψε μόλις μία συμμετοχή με τη φανέλα της «Βασίλισσας» στις 3 Οκτωβρίου 2010 και στο ευρύ 6-1 επί της ΛαΚορούνια. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Μπέτις (51αγώνες, 6 ασίστ), Σαραγόσα (26 αγώνες, 3 γκολ, μία ασίστ) και Γρανάδα (24 αγώνες, μία ασίστ) ως δανεικός από την Μπράγκα, η οποία τον Ιούλιο του 2011 απεκτησε τα δικαιώματά του έναντι 2.5 εκατ. ευρώ.

Εφόσον προχωρήσει η περίπτωση του Χουάνκαρ δεδομένα παύει να υφίσταται για τον Αρη αυτη του Τζοναθαν Σίλβα για τον οποίον τις προηγούμενες ημέρες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία απο την Ισπανία οτι βρισκεται πολυ κοντά σε συμφωνία με τους Κιτρινόμαυρους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.