Κωνσταντόπουλος: «Θα κρατούσα τον Κοτάρσκι μέχρι το τέλος της καριέρας του»

Metrosport Team12 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος και μίλησε για τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ αλλά και τους τερματοφύλακες των ελληνικών ομάδων της Super League 1.

Αρχικά, ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος μίλησε για τον τελικό: «Περίμενα ένα πολύ δύσκολο ματς και για τις δυο ομάδες. Η Σίτι ήταν φαβορί λόγω της πορείας που έκανε από τον Ιανουάριο και μετά αλλά και την ποιότητά της. Αλλά όταν φτάνεις τελικό είναι το πως θα διαχειριστεί κάθε παίκτης τα νεύρα του, τις πάσες, το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και κρίθηκε από μια στιγμή αδυναμίας της Ίντερ. Τα τελευταία 10 λεπτά ο Έντερσον κράτησε τη Σίτι και αν ισοφάριζε η Ίντερ θα είχε το μομέντουμ. Είναι κορυφαίος τερματοφύλακας».

Για τη φάση στο 89’ με την κεφαλιά του Λουκάκου, αν είναι ικανότητα του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα ή ανικανότητα του Βέλγου επιθετικού: «Είναι συνδυασμός και των δύο. Αλλά η αντίδραση του Έντερσον είναι να δει πού θα πάει η μπάλα. Πήγε ενστικτωδώς να βγάλει τα χέρια του και βρήκε στο καλάμι του. Χρειάζεται και η τύχη. Και η αντίδραση του Ντίας που έβγαλε αμέσως την μπάλα κόρνερ. Και νωρίτερα, στη φάση του Λαουτάρο, ο Έντερσον έκλεισε το πεδίο και ξέκανε αυτό που έπρεπε στο 100%».

Ποια ελληνική ομάδα πιστεύει ότι χρειάζεται άμεσα τερματοφύλακα: «Δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται, έχει τερματοφύλακα για αρκετά χρόνια αν μπορέσουν να τον κρατήσουν. Είναι νέος και θα βελτιώνεται συνεχώς. Εγώ θα τον κρατούσα μέχρι το τέλος της καριέρας του. Βέβαια, αν υπάρξει κάποια συμφέρουσα πρόταση θα το κοιτάξουν. Όμως από τον τερματοφύλακα ξεκινάει το χτίσιμο μιας ομάδας. Ο Παναθηναϊκός δε χρειάζεται τερματοφύλακα, ο Μπρινιόλι τα πήγε πολύ καλά, στην ΑΕΚ ο Αθανασιάδης μπήκε και διαχειρίστηκε καλά τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν τερματοφύλακα να ανταγωνιστεί τον Πασχαλάκη. Πρέπει να αρχίσουν να βλέπουν τον Τζολάκη στο ίδιο επίπεδο με τον Πασχαλάκη. Για αν βελτιωθείς πρέπει να υπάρχει ένας ακόμα να σε πιέζει στην ίδια θέση. Αν μπει ο νο2 στο κύπελλο και πάει πολύ καλά και ο προπονητής θέλει να τον κρατήσει είναι κίνητρο για να προσπαθήσει κανείς περισσότερο στην προπόνηση».

Για τον Μάριο Σιαμπάνη: «Ο Άρης πρέπει να τον κρατήσει, είναι ταλαντούχος, έχει μέλλον, είναι λογικό να ζητάει περισσότερο χρόνο συμμετοχής αλλά μπορεί να το δει και σε βάθος χρόνου γιατί ο Κουέστα είναι μεγαλύτερος και τελειώνει το συμβόλαιο του. Ίσως είναι μία ευκαιρία σαν του Αθανασιάδη. Να μπει να καθιερωθεί. Είναι δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.